Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Occidental Paradise Hotel

Oplev luksus midt i naturen på Occidental Paradise Dambulla, hvor lækre værelser møder historiske seværdigheder og naturskønne nationalparker. Perfekt til en afslappende og eventyrlig ferie.

Occidental Paradise Hotel

Sri Lanka
Beliggende i junglen i den historiske by Dambulla byder Occidental Paradise Dambulla velkommen til en unik og luksuriøs oplevelse midt i naturen. Nyd en middag blandt træerne, afslapning ved poolen eller tag på oplevelse i byen. Med nem adgang til byen og Dambulla International Cricket Stadium samt nærhed til berømte verdensarvssteder og naturparker, er hotellet det perfekte udgangspunkt for enhver ferie.
 
Udforsk seværdigheder som Dambulla Cave Temple, Sigiriya Rock, Kaludiya Pokuna, Ibbankatuwa Tank og Pidurangala Rock. For naturelskere tilbyder besøg i Habarana Eco Park, Minneriya, Kaudulla eller Wasgamuwa National Park muligheden for at opleve vilde elefanter i deres naturlige habitat.
 
Faciliteterne inkluderer en stor swimmingpool placeret blandt træerne, en vidunderlig Spa, hvor du kan slappe af og koble fra, samt et fuldt udstyret fitnesscenter, hvor du kan holde dig aktiv. På hotellet findes også en børnepool, og der er aktiviteter for hele familien at nyde.
 
Hotellet råder over to restauranter, hvor du kan nyde lokale og internationale retter samt lækre pizzaer. Der er også to barer, som er ideelle til at nyde en forfriskende drink ved poolen.
 
Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkelt senge og inkluderer faciliteter som skrivebord, Wi-Fi, aircondition, værdiboks, bord med stole og minibar.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer