Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

The Calm Resort and Spa

Opdag luksus og ro ved Sri Lankas idylliske kyst på The Calm Resort & Spa. Nyd moderne faciliteter, uforglemmelige oplevelser og spektakulære udsigter. Perfekt til afslapning og eventyr.

The Calm Resort and Spa

Sri Lanka

The Calm Resort & Spa er beliggende langs den østlige kyststrækning i Sri Lanka, i nærheden af Pasikuda. Dette firestjernede resort, omfavnet af den naturskønne skønhed, tilbyder udsøgt designede værelser og er udstyret med moderne faciliteter for at sikre et mindeværdigt ophold. Fra det øjeblik du vågner op til bølgernes brusen, til du falder i søvn til den beroligende brise, sikrer The Calm Resort & Spa en ubesværet forbindelse mellem komfort og naturens undere.

Oplev spændingen ved vandsport, dykning i det azurblå hav eller cykelture langs kysten for at opleve det lokale liv. Resortets faciliteter omfatter en swimmingpool, spa, trådløst internet, fitnesscenter, indendørs og udendørs spil, børneklub, vaskeservice, lægetjeneste ved opkald og valutaveksling, hvilket sikrer, at ethvert behov bliver mødt med den højeste standard for gæstfrihed. Du kan også tage forbi den luksuriøse spa, hvor hver terapisession er designet til at forny og energigive.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer