Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

The Palms Hotel Beruwala

Forkæl dig selv med et udvalg af kulinariske oplevelser, afslappende behandlinger i vores wellnesscenter, og tag del i de mange rekreative aktiviteter. Et perfekt tilflugtssted for par, med den fantastiske Indiske Ocean som baggrund.

The Palms Hotel Beruwala

Sri Lanka

The Palms Beruwala, beliggende i den maleriske by Beruwala, Sri Lanka, tilbyder et tropisk paradis med det funklende Indiske Ocean som sin imponerende baggrund. Med sin betagende beliggenhed langs Sri Lankas uberørte kystlinje venter en overflod af rekreative aktiviteter på dig på The Palms. Fra strandvolleyball til en svømmetur i det klare, blå hav, eller simpelthen ligge tilbage og suge det hele til sig - valget er dit.

De dygtige terapeuter i The Palms Wellness Center tilbyder en række afslappende behandlinger, fra afstressende massager til energigivende ansigtsbehandlinger. Der er masser at lave i og omkring Beruwala, men The Palms Hotel har også masser til at holde dig underholdt. Der er en fremragende swimmingpool og sportsfaciliteter, et fitnesscenter og et srilankansk Ayurvedisk helingscenter. Du vil hurtigt blive bekendt med den fremragende restaurant; der er også barer og en kaffebar; endda en hotel salon.

Træd ind i en verden af kulinariske lækkerier på The Palms, hvor hvert måltid er en rejse i smag og tilfredshed. Udforsk en symfoni af smagsoplevelser, der spænder fra Sri Lankas rige kulinariske specialiteter til den globale tiltrækning af internationale køkkener.

Alle værelser på The Palms, er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge og kommer med eget badeværelse. Værelserne tilbyder unikke udsigter til enten hotellets frodige have eller det azurblå hav. For at sikre, at ophold er komfortabelt er hvert værelse udstyret med faciliteter som TV, telefon, minibar (mod betaling) og en sikkerhedsboks.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer