Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Hoteller i Tanzania

Maisha Serengeti Camp er et hyggeligt safaristed i Tanzanias Serengeti Nationalpark, der tilbyder en enestående nærhed til et utroligt dyreliv og traditionelle telt-suiter. Med kun 6 suiter, sikrer denne camp en intim og autentisk safarioplevelse uden at gå på kompromis med naturen og freden.
 
Beliggende i hjertet af den centrale Serengeti, er Maisha Serengeti Camp det ideelle sted for en afslappende flugt væk fra hverdagens travlhed, og giver dig privatliv samt en unik mulighed for at koble af. Campens beliggenhed med udsigt over de endeløse sletter i Serengeti, tilbyder et perfekt panoramaview, hvor du kan være heldig at opleve det vilde dyreliv og de årlige dyrevandringer, der krydser disse sletter.
 
Aktiviteter omfatter køreture i åbne safarikøretøjer og vandreture med en professionel guide.
 
På Maisha Serengeti Camp kan du forvente en hyggelig safaritur med alt nødvendigt for komfort og afslapning i hjertet af naturen. 
Læs mere

Bougainvillea Safari Lodge ligger halvvejs mellem Lake Manyara og Ngorongoro-krateret, ikke langt fra byen Karatu.

Her finder du ægte afrikansk stemning med tanzaniansk service og gæstfrihed.

Efter en lang dag på safari kan du tage en dukkert i poolen eller forkæle dig selv med en omgang massage. For de yngste gæster er der børnepool.

Lodgen har en flot restaurant, hvor du får serveret lækker mad til alle dagens måltider. Morgenmaden og frokosten består af en lækker buffet, hvor der er mulighed for at smage både internationale retter og lokale specialiteter. Aftensmaden er en fem-retters menu, som er sammensat af den erfarne kok på stedet.

I baren kan du få en lækker drink eller cocktail, som du eventuelt kan nyde i loungen, og hvis du ønsker, kan du gå en tur i den smukke tropiske have på området. På lodgen er der ligeledes en lille souvenirbutik, som du kan besøge, og i alle fællesområderne er der gratis wifi.

Der er 32 værelser på lodgen, som ligger i små hytter. Nogle af dem har udsigt til den smukke have, mens andre har udsigt til poolen. Hvert værelse har dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, eget bad/toilet med bruser og en lille veranda/altan.

 

Læs mere

Serengeti Acacia Central Camp ligger midt i Serengeti Nationalpark, i den del af parken, der hedder Seronera. Her bor du midt på den afrikanske savanne med en enestående udsigt. De vilde dyr lever og bor i området, så her kan du være heldig både at se og høre løver, leoparder og geparder.

På lodgen bor du i luksustelt med fast bund, så du rigtig kan opleve den afrikanske natur og de mange lyde, der er. Hvert telt har eget bad/toilet og rindende vand, så selv om du bor i telt, er det ikke under primitive forhold.

Hvis du har brug for lidt afslapning efter en lang dag med safari, kan du få en gang massage, du kan slappe af med en god bog i loungen eller nyde en drink eller en kold øl i baren. Spiseområdet ligger i et separat telt.

Læs mere
Marera Valley Lodge er en skøn, familievenlig lodge, som ligger i idylliske omgivelser i udkanten af Karatu midt mellem Lake Manyara og Ngorongoro-krateret.
 
På lodgen er der en stor, dejlig swimmingpool, en lille souvenirbutik og en spaafdeling, hvor I kan forkæle jer selv med en afslappende massage.
 
Der er også en hyggelig bar og en flot restaurant, som serverer velsmagende retter tilberedt med lokale råvarer.
 
Lodgen har 18 store hytter, hvor de rummelige værelser ligger. Hvert værelse har eget badeværelse, pejs og myggenet samt en lille terrasse, hvor I kan nyde den smukke udsigt med en drink i hånden. For familier er der mulighed for at booke et familieværelse med fire sengepladser.
Læs mere

Enyati Lodge i Tanzania er en enestående safari lodge, der kombinerer alt, hvad man behøver for en uforglemmelig safarioplevelse. Beliggende strategisk ved kun få minutter fra Karatu by og to timers kørsel fra Arusha, er lodgen nemt tilgængelig og ligger i nærheden af Ngorongoro-krateret.

Du bor i en af de 26 unikke værelser, som er indrettet med afrikansk-inspirerede temaer. Værelserne har en-suite badeværelser, TV med satellitkanaler, garderobe og privat balkon. Alle værelser har gulv-til-loft vinduer, som tilbyder fantastiske udsigter over de tropiske haver og det omkringliggende landskab. Lodgens område er bevogtet døgnet rundt.

Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets restaurant, som har en åben balkon og tilbyder et udvalg af tanzanianske, traditionelle og internationale retter. Baren byder også på en balkon, hvor du kan slappe af og nyde en bred vifte af drikkevarer, vine og spiritus. Oplev en uforglemmelig spiseoplevelse, hvor servicen er i top, og maden tilberedes med stor passion. 

Enyati Lodge tilbyder et stort antal indfødte træer og mere end 100 fuglearter at identificere i lodgens frodige haver, som tilbyder den perfekte ramme til at læse en bog, tage en lur eller bare slappe af. Hotellet har også en pool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert.

Læs mere
Serengeti Serena Safari Lodge er en unik perle beliggende ved Grumeti River i hjertet af Serengeti i nogle af de smukkeste omgivelser i Tanzania. Lodgen er opbygget i traditionel, afrikansk stil og har en vidunderlig panoramaudsigt over Serengetis endeløse sletter, hvor løver og geparder jager deres bytte, mens store flokke af gnuer vandrer hen over savannen i deres søgen efter friske græsgange.
 
Glæd dig til at nyde de idylliske omgivelser og stilheden på Serengeti Serena Safari Lodge, tage en dukkert i den lækre infinity-pool eller forkæle dig selv med en afslappende massage.
 
Lodgens hyggelige og autentiske restaurant serverer velsmagende retter morgen, middag og aften med et spændende udvalg af kød, fjerkræ, fisk og vegetariske retter – alt sammen tilberedt med friske råvarer, som så vidt muligt kommer fra de små samfund, som omgiver reservatet. Der er også en lille souvenirbutik og en hyggelig bar, hvor du kan nyde en cocktail efter middagen.
 
På Serengeti Serena Safari Lodge bor du i charmerende, traditionelle stenhytter med stråtag, som er designet til at blende smukt ind i de naturlige omgivelser. Alle hytter er indrettet i varme jordfarver med rummelige soveværelser, pæne badeværelser og en skøn, privat balkon, hvorfra du kan nyde udsigten til de smukke omgivelser.
 
Alle værelser har desuden skrivebord og stol, safebox, wi-fi, bordvifte, gratis flaskevand, mulighed for at lave kaffe og te, gratis toiletartikler samt badekåbe og slippers.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Læs mere

Pamoja Olea Farm Lodge er en skøn og rolig oase beliggende ved landsbyen Karatu i Tanzanias højland. Lodgen har en ideel beliggenhed mellem Lake Manyara og Tarangire Nationalpark til den ene side og Ngorongoro-krateret og Serengeti til den anden.

De 14 autentiske og charmerende hytter ligger spredt ud i den grønne have med en vidunderlig udsigt til Ngorongoro Forest og en skøn swimmingpool i midten, hvor du kan tage en svalende dukkert på de varme dage.

Alle hytter er pænt og smagfuldt indrettet med dobbeltseng eller enkeltsenge, siddeområde, rustikt badeværelse med bruser eller badekar samt privat terrasse med havestole.

Værelserne er rummelige med plads til op til fire personer, hvorfor Pamoja Olea Farm Lodge også er ideelt for familier med børn.

Læs mere

Thorn Tree Camp ligger i Seronera-området i hjertet af Serengeti Nationalpark. Her får du traditionel afrikansk stemning og tanzaniansk gæstfrihed, blandet med fantastisk natur og udsigt over Seronera Valley. Her bor du midt i safariland, og de vilde dyr bor og lever lige i nærheden.

Lodgen har en restaurant, som ligger i et separat telt. Her du får serveret lækker mad, der er kendt for at være exceptionelt godt. I baren kan du få serveret en god drink eller en kold øl, og i loungen kan du slappe af med en god bog. I alle fællesområderne er der gratis wifi.

Der er bålplads på lodgens område, så du kan sidde ved bålet om aftenen og nyde den smukke, afrikanske stjernehimmel.

Der er 15 værelser på lodgen, og de ligger i separate luksustelte og har eget badeværelse med bruser. Der er elektricitet og rindende vand i teltene. Hvert værelse har dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, skrivebord og flasker med drikkevand.

Læs mere

Salinero Kilimanjaro Hotel er et lille, charmerende hotel ved foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro - og kun tre kilometer fra byen Moshi.

På hotellet er der en pool, som du naturligvis frit kan benytte, hvis du trænger til en dukkert efter en lang dag på safari. I poolområdet er der også liggestole, hvor du kan ligge og nyde den afrikanske sol. Hvis du trænger til at slappe af, kan du gå en tur i den smukke have, der ligger på hotellets område, eller du kan blive forkælet med en gang massage eller en pedicure i spaafdelingen.

Restauranten på hotellet serverer lækre, afrikanske og internationale retter med råvarer fra egen køkkenhave.

Alle værelserne på hotellet er rumlige og har eget badeværelse med hårføner. Der er også aircondition, køleskab, wifi, TV og kaffe-/tefaciliteter.

Læs mere

Hippo Trails Camp ligger på bjergskråningen af Banagi Hills, midt i den verdensberømte Serengeti Nationalpark, og er derfor en ideel base for safari. Fra lodgen er der en smuk udsigt ned til floden og de vilde dyr, der bor og lever i området, og som du både kan høre og se fra lodgen.

Lodgens fællesområde består af en restaurant, hvor du får serveret lækker mad, samt en lounge og en bar. Her kan du rigtig slappe af med en god drink eller en kold øl i hånden, og hvis du trænger til en kop kaffe eller te, er der mulighed for at lave dette. I fællesområdet er der gratis wifi, og om aftenen kan du sidde udenfor omkring bålet og nyde den smukke, afrikanske stjernehimmel. Der er begrænset mængde af rent vand i området, og det er derfor vigtigt, at du sparer på ressourcerne og for eksempel ikke vasker tøj under opholdet på Hippo Trails Camp.

Værelserne på Hippo Trails Camp er indrettet i luksustelte med fast bund, og der er både elektricitet og rindende vand. Værelserne har alle dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, skrivebord, drikkevand på flaske og naturligvis eget bad/toilet med bruser. Der er også en lille veranda/terrasse ved hvert telt, så du kan sidde ude og nyde den smukke afrikanske natur og de lyde, der omgiver dig.

Læs mere
Glæd dig til en oplevelse for livet på Farm of Dreams Lodge – en virkelig flot og charmerende lodge beliggende i hjertet af turistbyen Karatu.
 
Farm of Dreams Lodge består af 48 charmerende, stråtækte hytter spredt ud i en vidunderlig, grøn have med palmetræer og andre tropiske planter. Alle hytter har behagelige dobbelt- eller enkeltsenge med blødt sengetøj, myggenet og loftvifte, badeværelse med toilet og bruser samt privat terrasse med safaristole og bord, hvor du kan nyde udsigten til den smukke have.
 
Rejser du med børn, er det muligt at forespørge på et af lodgens otte værelser med forbindelsesdør.
 
På Farm of Dreams Lodge findes desuden et lækkert poolområde med swimmingpool og liggestole, hvor du kan slappe af eller tage en dukkert efter en oplevelsesrig dag.
 
Lodgens restaurant serverer velsmagende retter fra både buffet og a la carte-menu, mens loungebaren med sin autentiske stemning er et skønt sted at nyde en drink eller en kold øl før eller efter maden.
Læs mere
Tanzania Bush Camp Central Serengeti er en hyggelig og luksuriøs telt-camp beliggende i hjertet af Serengeti Nationalpark omgivet af noget af det mest fantastiske dyreliv i hele Tanzania. Her får du en autentisk oplevelse kombineret med moderne faciliteter som wi-fi, tv og safebox.
 
Campen består af 12 luksuriøse safaritelte samt et stort fællestelt med plads til spisning og afslapning. Alle telte er indrettet med rigtige senge og myggenet samt eget badeværelse med toilet, gratis toiletartikler og bruser med varmt vand. Til teltene er også et hyggeligt udeområde med siddemøbler, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til de smukke omgivelser.
Læs mere

Med sin beliggenhed i Arusha ligger Kibo Palace Hotel ideelt placeret mellem nogle af de mest fantastiske safariparker i Tanzania og Mount Kilimanjaro, hvis højeste punkt hotellet er opkaldt efter.


På hotellet finder du et skønt poolområde, hvor du kan slappe af og tage en dukkert eller nyde en lækker juice fra poolbaren. I hotellets restaurant med udsigt over poolen og den frodige have kan du vælge mellem et bredt udvalg af lokale og internationale retter, mens loungebaren er det perfekte sted for et glas vin eller en drink efter middagen. På Kibo Palace Hotel er der også træningsrum, sauna og dampbad samt mulighed for at forkæle dig selv med en afslappende massage.


Alle værelser på Kibo Palace Hotel er hyggelige og pænt indrettede med alle de faciliteter, du har brug for. Der er blandt andet eget badeværelse med bruser, aircondition, tv, wi-fi, elektronisk safebox samt mulighed for roomservice og minibar.

Læs mere

Serengeti Sopa Lodge ligger i den sydvestlige del af Serengeti Nationalpark, som er hjem for mange vilde dyr. Fra lodgen har du en fantastisk udsigt over savannen, og hvis du er her i perioden med den Store Migration, kan du være heldig at være vidne til et af verdens flotteste og mest fantastiske syn, når millioner af gnuer, zebraer og antiloper vandrer over grænsen mellem Tanzania og Kenya.

På lodgen er der en fantastisk restaurant, hvor du får serveret dagens måltider, samt bar og lounge, hvor du rigtig kan slappe af. Har du brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i poolen. Der er en lille souvenirbutik på lodgen, og i alle fællesområder er der wifi. Der er også mulighed for at låne nogle brætspil, hvis der skal lidt underholdning til.

Langt de fleste lodges i Østafrika har traditionelle afrikanske stråtag, men ikke denne lodge. Den har til gengæld et fladt tag, og du kan derfor sidde på tagterrassen og nyde en drink i solnedgangen.

Lodgen har 73 værelser, som alle har to store senge, eget badeværelse med hårføner, minibar, myggenet og egen altan/terrasse. Denne lodge er velegnet til kørestolsbrugere.

 

Læs mere

Serengeti Osupuko Tented Camp ligger midt i Serengeti, på de frodige bakker af Rongai Hills. Herfra er der udsigt ud over Seronera Valley, hvor mange af Afrikas store kattedyr har hjemme. Desuden kan du i dette område være heldig at se giraffer, zebraer, vildsvin, aber og gazeller.

Lodgen har pool, som du naturligvis frit kan benytte, ligesom der er både spaafdeling og fitnessrum. I fællesområdet er der TV, og der er wifi i alle fællesarealer. Vær dog opmærksom på, at kvaliteten og hastigheden af dette kan være meget varierende.

Der er 12 luksustelte, som udgør lodgens værelser. Selv om det er telte, er der dog både eget bad/toilet og rindende vand. I hvert telt er der store dejlige senge, myggenet, hårføner, lille siddeområde og egen veranda/terrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten og de smukke omgivelser.

Læs mere