>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Serengeti Serena Safari Lodge

Serengeti Serena Safari Lodge er en unik perle beliggende ved Grumeti River i hjertet af Serengeti i nogle af de smukkeste omgivelser i Tanzania. Lodgen er opbygget i traditionel, afrikansk stil og har en vidunderlig panoramaudsigt over Serengetis endeløse sletter, hvor løver og geparder jager deres bytte, mens store flokke af gnuer vandrer hen over savannen i deres søgen efter friske græsgange.

Glæd dig til at nyde de idylliske omgivelser og stilheden på Serengeti Serena Safari Lodge, tage en dukkert i den lækre infinity-pool eller forkæle dig selv med en afslappende massage.

Lodgens hyggelige og autentiske restaurant serverer velsmagende retter morgen, middag og aften med et spændende udvalg af kød, fjerkræ, fisk og vegetariske retter – alt sammen tilberedt med friske råvarer, som så vidt muligt kommer fra de små samfund, som omgiver reservatet.

Der er også en lille souvenirbutik og en hyggelig bar, hvor du kan nyde en cocktail efter middagen.

På Serengeti Serena Safari Lodge bor du i charmerende, traditionelle stenhytter med stråtag, som er designet til at blende smukt ind i de naturlige omgivelser. Alle hytter er indrettet i varme jordfarver med rummelige soveværelser, pæne badeværelser og en skøn, privat balkon, hvorfra du kan nyde udsigten til de smukke omgivelser.

Alle værelser har desuden skrivebord og stol, safebox, wi-fi, bordvifte, gratis flaskevand, mulighed for at lave kaffe og te, gratis toiletartikler samt badekåbe og slippers.