>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

La Siesta Ma May

La Siesta Ma May er et luksuriøst boutique-hotel beliggende i hjertet af Hanois charmerende gamle bydel med gåafstand til Hoan Kiem-søen. Hotellet er en vidunderlig, rolig oase midt i den pulserende storby med et væld af spisesteder, butikker, markeder og hyggelige gader lige uden for døren.

Efter en oplevelsesrig dag kan du forkæle dig selv med en afslappende spabehandling i hotellets spaafdeling, inden du tager plads i restauranten Red Bean, som serverer autentiske, vietnamesiske retter i hyggelige omgivelser.

Vi anbefaler at slutte af med en farverig cocktail eller et glas vin i La Siesta Ma Mays skønne sky-bar på toppen af bygningen, hvor du kan nyde den vidunderlige panoramaudsigt over hektiske Hanoi.

På La Siesta Ma May bor du i pænt indrettede værelser med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, wi-fi, minibar og safebox samt badeværelse med bruser eller badekar.

Dobbeltværelse m. morgenmad fra
200 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.