>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Paragon Saigon Hotel

Det flotte, 4-stjernede Paragon Saigon Hotel har en perfekt beliggenhed i Ho Chi Minh City med butikscenter, markeder og restauranter inden for kort gåafstand, og kun seks km til centrum af den pulserende millionby.

Hotellet har alt, hvad du har brug for under dit ophold i Ho Chi Minh City.

Den hyggelige solterrasse med swimmingpool er en skøn oase med en spektakulær udsigt over byen, og rooftop baren er ideel til en drink efter en oplevelsesrig dag.

Paragon Saigon Hotel har desuden sit eget wellnesscenter med sauna, jacuzzi og mulighed for at bestille afslappende behandlinger, samt træningsfaciliteter, wi-fi, egen natklub og restaurant, hvor morgenmadsbuffeten serveres.

Under dit ophold på Paragon Saigon Hotel bor du i et af de pæne Deluxe-værelser med moderne indretning og udsigt over byen. Alle værelser har kaffe- og tefaciliteter, skrivebord, klimaanlæg, flaskevand, mulighed for wi-fi, safebox samt badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Dobbeltværelse m. morgenmad fra
50 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.