>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Red Sun Nha Trang

Red Sun Nha Trang er beliggende blot to km fra centrum af Nha Trang med gåafstand til flere restauranter samt spændende seværdigheder, herunder et museum, et palads og ikke mindst den smukke Nha Trang Cathedral.

Du bor på et af hotellets lækre Deluxe-værelser med aircondition og eget badeværelse med badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. På værelset findes også safebox, køleskab, flaskevand, elkedel, skrivebord, TV, strygefaciliteter og mulighed for roomservice.

Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, og for børnene er der både børnebuffet, børneklub og mindre legeområde på stedet.

På Red Sun Nha Trang er der rig mulighed for afslapning og selvforkælelse. Du kan for eksempel tage en dukkert i swimmingpoolen eller få sved på panden i træningsrummet. Mod betaling kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa og wellnesscenter.

Hotellet byder også på et væld af aktiviteter som snorkling, windsurfing, dykning, kanosejlads og leje af cykler (mod betaling).