>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Thanh Lich Royal Boutique

Thanh Lich Royal Boutique er et luksuriøst 4* hotel beliggende i hjertet af Hue. Hotellet er elegant indrettet med en smuk kombination af moderne og traditionel, vietnamesisk arkitektur.

Efter en lang og oplevelsesrig dag kan du slappe af ved den dejlige, indendørs saltvandspool med udsigt over byen, få pulsen op i træningsrummet eller lade dig forkæle i den lækre spaafdeling, som byder på sauna, spabad samt mulighed for massagebehandlinger. For de mindste er der et lille legerum.

Når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge mellem, og hotellet har også en hyggelig loungebar på 15. etage, hvor du kan nyde en forfriskende cocktail, et glas vin eller en kold øl, mens du nyder den vidunderlige panoramaudsigt over byen og Perfume River.

På Thanh Lich Royal Boutique bor du i pæne og rummelige værelser, som er indrettet med moderne møbler, badeværelse med badekar eller bruser og en skøn udsigt over byen. Alle værelser har wi-fi, tv, aircondition, safebox og minibar.

Dobbeltværelse m. morgenmad fra
60 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.