>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

TTC Hotel Premium Can Tho

Beliggende i hjertet af Can Tho med en skøn panoramaudsigt over byen og floden finder du det 4-stjernede TTC Hotel Premium Can Tho.

Fra hotellet kan du nemt gå til seværdigheder som Ong Pagoda, den hyggelige flodbred og natmarkedet, og trænger du til afslapning, kan du tage en dukkert i den indbydende swimmingpool, nyde solen fra en solseng eller få pulsen op i træningslokalet.

De to restauranter på TTC Hotel Premium Can Tho byder på lækre lokale og internationale retter, mens ”The Alfresco Coffee” er det perfekte sted at slappe af og nyde den betagende udsigt over Ninh Kieu Wharf og Hau-floden.

Hotellet byder desuden på rummelige og komfortable værelser med aircondition, minibar, flaskevand samt mulighed for at lave kaffe og te. Alle værelser har også eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og gratis toiletartikler. Det er muligt at opgradere til flodudsigt mod ekstra betaling.

På hotellet findes desuden wi-fi, safebox og mulighed for at få vasket/renset tøj.