Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ocean Paradise Resort & Spa (Østkysten)

Nyd din ferie ved Ocean Paradise Resort & Spa på Zanzibars østkyst. Traditionel indretning, kulinariske oplevelser og afslapning ved Det Indiske Ocean venter på dig!

Ocean Paradise Resort & Spa (Østkysten)

Zanzibar

Ocean Paradise Resort & Spa ligger i Pwani Mchangani lige ud til det Det Indiske Ocean på Zanzibars østkyst.

Resortet er fyldt med sjove aktiviteter for store og små. Du kan bl.a. tage en forfriskende dukkert i den store swimmingpool, som har en særskilt børnepool for de yngste gæster. Foretrækker du havet, tilbyder hotellet liggestole og parasoller på stranden. Aktiviteter som beachvolley, fodbold, vandpolo, sejlbåds- og katamaranudlejning er tilgængelige. Vi arrangerer også traditionelle afrikanske spil og kurser i fremstilling af tasker og hatte af palmeblade. Ønsker du lidt ekstra forkælelse, kan du bestille en af vores spa-behandlinger.

Du sover i hyggelige værelser med traditionel afrikansk indretning, som åbner op til balkoner eller terrasser med udsigt over den frodige have. Værelserne er også udstyret med moderne aktiviteter som wifi, minibar, TV og aircondition.

Resortets restauranter frister dine smagsløg med lækre lokale og internationale retter. Tørsten kan slukkes på tre forskellige barer – du kan nyde en forfriskning i swim-up baren, slå dig ned i poolbaren eller tage det roligt i loungen. 

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer