Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Z Hotel (Nordkysten)

Oplev luksus ved Nungwi Beach på Zanzibars nordkyst på The Z Hotel. Nyd afslapning ved poolen, delikate retter i restauranten og værelser med aircondition.

The Z Hotel (Nordkysten)

Zanzibar

Beliggende direkte ved stranden på Zanzibars nordkyst byder The Z Hotel på kridhvidt sand, turkisblåt hav og en hyggelig atmosfære.

Den spektakulære beliggenhed langs Det Indiske Oceans kyst giver ikke kun en fantastisk udsigt, men også direkte adgang til den betagende hvide sandstrand. Du kan besøge hotellets swimmingpool, hvor du kan nyde solen eller tage en forfriskende dukkert. For dig, der foretrækker en aktiv ferie, er der muligheder som dykkerkurser, snorkling og fiskeri.

På The Z Hotel bor du i moderne værelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelserne er udstyret med aircondition, tv og gratis wifi.

Hotellets restaurant frister smagsløgene med lækre retter baseret på lokale råvarer, og gæsterne kan nyde måltiderne med en panoramaudsigt over Det Indiske Ocean. 

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer