Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zuri Zanzibar (Nordkysten)

Oplev luksuriøs afslapning ved Zuri Zanzibar på Kendwa Beach. Nyd infinity-poolen, kulinariske lækkerier og moderne værelser ved den fortryllende nordkyst af Zanzibar.

Zuri Zanzibar (Nordkysten)

Zanzibar

Zuri Zanzibar ønsker dig velkommen til en fantastisk ferie ved den magiske nordkyst af Zanzibar. Dette femstjernede resort ligger blot få skridt fra den betagende kridhvide sandstrand, Kendwa Beach.

Er du klar til ren afslapning? På hotellet kan du tage en forfriskende dukkert i resortets infinity-pool eller nyde en velsmagende drink fra poolbarens udvalg, mens du kigger over det krystalklare Indiske Ocean. Du kan også tage til stranden, som inviterer til solbadning eller en forfriskende svømmetur i det azurblå hav. Havet er desuden det perfekte sted for dykning eller snorkling.

Hotellets restaurant vil forkæle dine smagsløg med et bredt udvalg af kulinariske lækkerier, alt imens du nyder den smukke udsigt.

På Zuri Zanzibar bor du i bungalows, som er udstyret med enten dobbeltseng eller enkeltsenge og byder på faciliteter som airondition, wifi samt en terasse, hvorfra du kan nyde udsigten til den frodige have.

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer