Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Fotosafari i Kenya

20.12.2017

Hvis du drømmer om fantastiske og unikke fotos af eksotiske dyr og storslået natur, er en fotosafari i Kenya lige noget for dig. Kenya er spækket med enestående naturoplevelser, og vores safarirejser giver dig mulighed for at fotografere nogle af de mest imponerende steder i verden.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18495

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

På en fotosafari i Kenya får du mulighed for at komme helt tæt på de vilde, afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser. Du udforsker de storslåede savanner og smukke nationalparker i Kenya fra en firhjulstrukket Land Cruiser med plads til max 6 personer og opklappeligt paraplytag, som lader dig stå op i bilen med frit udsyn til de imponerende omgivelser – den perfekte mulighed for at tage helt unikke billeder af dyrene.

Kom f.eks. hjem med fantastiske fotos af majestætiske løver, som hviler sig i skyggen, elegante gazeller på spring, fascinerende langhalsede giraffer, flokke af majestætiske elefanter og utroligt mange andre dyr.

Rejser du mellem juli og oktober, kan du på din rejse rundt i Kenya desuden opleve et af naturens største vidundere – den store migration, hvor mere end en million gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem Masai Mara-området. Et særdeles fascinerende syn, som giver mulighed for at tage nogle helt enestående billeder.

Når du kommer hjem fra en fotosafari i Kenya, vil den skønne kenyanske natur have givet dig en skattekiste af smukke, autentiske og unikke billeder. Billeder af storslåede åbne landskaber, der dokumenterer savannens fascinerende liv med alt fra store næsehorn og løver til Masai-folkets traditionelle stammesamfund.

Så husk kameraet, når du rejser til Kenya!