Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Fotosafari i Kenya

15.02.2018

Hvis du drømmer om fantastiske og unikke fotos af eksotiske dyr og storslået natur, er en fotosafari i Kenya lige noget for dig. Kenya er spækket med enestående naturoplevelser, og vores safarirejser giver dig mulighed for at fotografere nogle af de mest imponerende steder i verden.

På en fotosafari i Kenya får du mulighed for at komme helt tæt på de vilde, afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser. Du udforsker de storslåede savanner og smukke nationalparker i Kenya fra en firhjulstrukket Land Cruiser med plads til max 6 personer og opklappeligt paraplytag, som lader dig stå op i bilen med frit udsyn til de imponerende omgivelser – den perfekte mulighed for at tage helt unikke billeder af dyrene.

Kom f.eks. hjem med fantastiske fotos af majestætiske løver, som hviler sig i skyggen, elegante gazeller på spring, fascinerende langhalsede giraffer, flokke af majestætiske elefanter og utroligt mange andre dyr.

Rejser du mellem juli og oktober, kan du på din safari i Kenya desuden opleve et af naturens største vidundere – den store migration, hvor mere end en million gnuer, zebraer og gazeller vandrer gennem Masai Mara-området. Et særdeles fascinerende syn, som giver mulighed for at tage nogle helt enestående billeder.

Når du kommer hjem fra en fotosafari i Kenya, vil den skønne kenyanske natur have givet dig en skattekiste af smukke, autentiske og unikke billeder. Billeder af storslåede åbne landskaber, der dokumenterer savannens fascinerende liv med alt fra store næsehorn og løver til Masai-folkets traditionelle stammesamfund.

Så husk kameraet, når du rejser til Kenya!

Relateret Rejser
Relateret rejse