Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Fotosafari i Kenya

20.12.2017

En rejse til Kenya giver dig rig mulighed for at tage nogle rigtig gode billeder. Kenya er spækket med spændende og oplevelsesrige naturoplevelser. Og vores safari rejser giver dig rig mulighed for at tage nogle rigtig gode billeder af Kenya.

I Kenya kan du opleve en af naturens største vidundere, nemlig Den Store Migration. Hvor tusindvis af gnuer og zebraer trækker gennem Masai Mara området hver dag, fra juli til oktober måned. 

 

Den kenyanske natur opdager I via game drives, hvor man udforsker området i firhjulstrukne landcruisere med plads til max. 6 personer pr bil. Bilerne har desuden opklappeligt paraplytag, så der er mulighed for at stå op i bilen, hvilket giver dig den perfekte mulighed for at tage billeder af dyrene.

 

På en fotosafari kan du komme helt tæt på dyrene. Det giver dig muligheder for at få de perfekte billeder af fx løver der ligger i skyggen, elegante gazeller på spring, fascinerende langhalsede giraffer og utroligt mange andre dyr.

 

Når du kommer hjem fra en Fotosafari, vil Kenyas skønne natur have givet jer en skattekiste af smukke og unikke billeder. Billeder af storslåede åbne landskaber, der dokumenterer savannens fascinerende liv, fra næsehorn og løver, til Masai folkets hverdag.

 

Så husk kameraet, når du rejser til Kenya.  


Relateret Rejser

Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere