Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Vandretur til toppen af Little Adam's Peak

Tag med på en afslappende vandretur til Little Adam's Peak i Ella, Sri Lanka. Med en højde på 1141 meter og smukke naturskønne omgivelser er denne vandretur ideel til familier. Nyd en storslået udsigt fra toppen og skab uforglemmelige minder.

Vandretur til toppen af Little Adam's Peak

Sri Lanka

Tag med på denne vandretur til Little Adam's Peak, som er et must-visit, når du besøger Ella. Vandreturen til toppen af Little Adam's Peak er relativt let, da toppen kun når en højde på 1141 meter, hvilket gør det til en hyggelig to timers gåtur.

Stien begynder på fladt terræn og omgiver dig med naturskønne omgivelser, da du passerer gennem frodige tebuske. Stien bliver gradvist stejlere, når du nærmer dig toppen, så det er en god idé at have et par vandresko på for ekstra stabilitet. På trods af den beskedne indsats, der kræves for denne vandretur, vil du blive rigeligt belønnet med en betagende udsigt fra toppen, der inkluderer en dyb dal og de omkringliggende bakker.

Vandreturen er velegnet til børn og udgør en ideel aktivitet for hele familien.

Priser

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer