>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 21.495 kr.
13 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Kort og godt: Tanzania og Dubai

På denne safarirejse får du det bedste af Tanzania på rekordtid.

Oplev det frodige, vulkanske paradis i Ngorongoro, som er den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve ikoniske Big Five. Oplev også Lake Manyara og Tarangire – to af Tanzanias mindre kendte perler, som byder på et fantastisk rigt dyreliv og en imponerende varieret natur.

Rejsen afsluttes med en oplevelsesrig storby- og badeferie i den pulserende metropol Dubai, som byder på smukke sandstrande, unik arkitektur, shopping i verdensklasse og meget mere.

 

Højdepunkter:

 

Har du andre ønsker til rejsen, for eksempel flere/færre overnatninger eller andre overnatningssteder, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper meget gerne med at lave et skræddersyet program, som opfylder netop dine drømme og ønsker.

Tanzania

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse – lad eventyret begynde

I dag er starten på en forhåbentligt uforglemmelig rejse, når du rejser fra Danmark mod Tanzania med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er klar til alle de spændende oplevelser, som venter i Tanzania.

Ankommer du allerede om aftenen, kører din chauffør dig til Kibo Palace Hotel i Arusha, ca 1 times kørsel fra lufthavnen, hvor du tilbringer natten, så du er frisk og veludhvilet, når eventyret for alvor begynder i morgen.

Dag 2:

Karibu! Velkommen til Tanzania

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Kilimanjaro Airport, hvor guiden, som følger dig på resten af turen, står klar til at tage imod dig – måske med et ”Karibu”, som betyder ”Velkommen” på swahili.

Er du ankommet aftenen før, henter guiden dig på hotellet efter morgenmaden.

Herefter går turen til Karatu, hvor du skal overnatte på en charmerende lodge. På vejen til Karatu kan du nyde udsigten til de fascinerende omgivelser, som står i skarp kontrast til det, du er vant til at se derhjemme.

Ved ankomst til lodgen checker du ind og har herefter resten af dagen til fri afbenyttelse. Vi anbefaler, at du slapper af og nyder de eksotiske omgivelser, så du er klar til en spændende og begivenhedsrig dag i morgen, når dit safarieventyr for alvor starter.

Inkluderet
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 3:

Fugleliv og flodheste i Lake Manyara

Efter morgenmaden kører du til Lake Manyara Nationalpark, der er en af Tanzanias mindre parker, som er særligt kendt for sin varierede natur og sit imponerende rige dyre- og fugleliv.

Den 200 kvadratkilometer store og utroligt smukke ferskvandssø, som har givet navn til parken, tiltrækker et væld af fugle, og der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Du kan blandt andet opleve flamingoer, pelikaner, næsehornsfugle, storke, ørne og isfugle.

Lake Manyara Nationalpark byder naturligvis også på en lang række klassiske safaridyr, såsom elefanter, bøfler, giraffer, zebraer, vortesvin og leoparder, og i den vestlige del af nationalparken kan du, fra en lille udsigtsplatform med en helt vidunderlig udsigt, opleve parkens store bestand af flodheste.

Efter en oplevelsesrig dag kører du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Inkluderet
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 4:

Ngorongoro-krateret og The Big Five

I dag går turen til det verdensberømte Ngorongorokrater, som er et af Afrikas syv vidundere og med god grund på UNESCOs verdensarvsliste. Glæd dig til en dag med storslåede safarioplevelser!

Det frodige paradis på bunden af det 600 meter dybe krater rummer Afrikas tætteste bestand af storvildt og byder på et fantastisk rigt dyreliv året rundt med blandt andet gnuer, zebraer og gazeller, flamingoer, hyæner, sjakaler og lynhurtige geparder.

Ngorongoro er desuden kendt som den nationalpark i Tanzania, hvor der er størst chance for at opleve The Big Five – de fem dyr, som i storvildtjægernes tid var sværest at nedlægge: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet.

På dagens safaritur til Ngorongorokrateret er der altså nærmest garanti for masser af enestående dyreoplevelser!

Når du er fyldt godt op med indtryk og mindeværdige oplevelser, vender du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe af og fordøje de mange indtryk.

Inkluderet
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 5:

Baobabtræer og storvildt i Tarangire

Sidste safaridag tilbringer du i Tarangire Nationalpark – en af Tanzanias mindre kendte perler.

Parken er især kendetegnet ved sin enorme bestand af elefanter samt sine mange løver og leoparder. Du har dog også mulighed for at opleve en lang række andre dyr, herunder zebraer, gnuer, bøfler, langhalsede giraffer og elegante antiloper.

Tarangire er desuden det sted i Tanzania, hvor der er størst diversitet i landskabet, og det er svært ikke at blive betaget af den enestående natur i parken. Særligt de majestætiske baobabtræer, som pryder det bakkede landskab, er et imponerende syn og grund nok til at lægge vejen forbi den smukke nationalpark.

Efter endnu en oplevelsesrig safaridag vender du atter tilbage til lodgen, hvor du kan nyde en sidste nat, inden turen i morgen går videre til eksotiske Dubai.

Inkluderet
Farm of Dreams Lodge 4
Helpension
Dag 6:

Turen går til Dubai

Efter en oplevelsesrig safari i Tanzania er det tid til at tage afsked med den storslåede natur og det fantastiske dyreliv.

Guiden kører dig tilbage til lufthavnen i Kilimanjaro, hvorfra du flyver til den eksotiske og moderne metropol Dubai. Her venter smukke sandstrande, shopping i verdensklasse og unik arkitektur blandet med charmerende gamle kvarterer og eksotiske markeder.

Du flyver fra Tanzania sent om aftenen og tilbringer det meste af natten i luften, så du har alle muligheder for at udforske Dubai allerede i morgen.

Du kan blandt andet lade dig imponere af de enorme og glamourøse bygninger, nyde den enestående udsigt fra ikoniske Burj Khalifa, besøge shopping-paradiset Dubai Mall eller læne dig tilbage og nyde de smukke omgivelser ved stranden eller ved hotellets lækre poolområde.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Dag 7-11:

Badeferie i Dubai

Du ankommer til lufthavnen tidligt om morgenen, hvor en chauffør står klar til at hente dig og køre dig til det lækre hotel, som ligger i gåafstand til Dubais mest populære strand, JBR Beach – også kaldet Marina Beach.

Marina Beach byder på en lækker, finkornet sandstrand med blandt andet legeplads, et væld af vandsportsaktiviteter, biograf, vandland samt kort gåafstand til Dubais berømte The Walk – en populær, udendørs shopping-promenade, som løber parallelt med stranden og byder på et væld af butikker og restauranter.

Modsat andre bydele i Dubai kan du nemt komme rundt til fods på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor rig mulighed for at udforske det spændende område i dit helt eget tempo og for eksempel slentre en tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina, som er verdens største menneskeskabte marina.

En kort køretur fra Jumeirah Beach Residence finder du desuden gigantiske Palm Jumeirah, hvis mange små øer danner billedet af en palme samt glimrende golfbaner, enorme vandlande og mange andre aktivitetsmuligheder.

Inkluderet
Stella di Mare 5
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Marina Dhow Cruise
Ørkensafari
Dubais højdepunkter (heldagstur)
Halvdagstur i New Dubai
Abu Dhabis højdepunkter (heldagstur)
Dag 12:

Hjemrejsen begynder

Din rejse til Dubai er ved at nå sin afslutning. Forhåbentlig har du nået alt det, du gerne ville – uanset om du er til afslapning og solbadning, sightseeing, shopping eller noget af alt det andet, den fascinerende metropol byder på.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Med dig i bagagen har du uforglemmelige minder fra både din safari i Tanzania og din ferie i Dubai.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 13:

Velkommen hjem!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til lufthavnen i Danmark med en masse uforglemmelige minder og oplevelser i bagagen.

Måske har din rejse til Tanzania og Dubai været så fantastisk, at du allerede nu er klar til at planlægge den næste rejse. Måske skal du lige have lov at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Uanset hvad, hjælper vi meget gerne med at planlægge din næste drømmerejse, når du kommer så langt, og indtil da vil vi bare ønske dig velkommen hjem fra en forhåbentlig uforglemmelig rejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 4 nætter på safari med helpension
 • 1 nat på flyet mellem Tanzania og Dubai
 • 5 nætter i Dubai på 5-stjernet hotel med morgenmad
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Drikkevand på alle game drives
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækkeren under safarituren
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Rejsen gennemføres ved minimum to rejsende

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Turistskat i Dubai (betales direkte til hotellet)
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Tanzania

 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter på eksotiske Zanzibar på 4-stjernet resort med halvpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
20.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætters safari med helpension
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 8 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
16.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætter på safari med helpension
 • 6 nætter i Dubai på 5-stjernet hotel med morgenmad
 • Serengeti Nationalpark
 • Lake Manyara
 • Ngorongoro-krateret
 • Tarangire Nationalpark
Inkluderet i prisen
 • 15 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
23.995 kr.
Læs mere