Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari i Tarangire Nationalpark

25.01.2018

Tarangire Nationalpark er en af Afrikas mindre kendte perler, som virkelig er et besøg værd. Her kan du nyde den fantastisk smukke natur i den 2.850 km2 store park, som er det sted i Tanzania, der har den største diversitet i landskabet, mens elefanter går rundt på sletterne, og løvebrøl fylder natten. 

Relaterede rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugter til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro-krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 19995

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safari efterfulgt af 6 nætter på smukke Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Tarangire Nationalpark ligger ca. 120 km sydvest for Arusha og er den nationalpark i Tanzania, som har den største koncentration af dyr uden for Serengetis økosystem. Parken er mest kendt for sine store populationer af elefanter, løver og leoparder, men byder også på en fin bestand af blandt andet giraffer, bøfler, zebraer, gnuer og flere antilopearter. Hvis du rejser til Tanzania med børn, er der altså næsten garanti for at se en masse af de dyr, de normalt kun kender fra bøger og film.

For fugleentusiaster er Tarangire Nationalpark også en drøm uden lige. Den fuglerige park er det sted i verden, hvor flest fugle – ca. 550 forskellige arter – yngler på én gang. De fleste af fuglearterne holder til i sumpområderne omkring floden Tarangire, som snor sig gennem nationalparken og har lagt navn til denne. Flodens bugtende udløb er i tørkeperioden parkens eneste kilde til vand og byder derfor på et meget rigt dyreliv.

Dyrene er dog kun det halve, hvis du tager på safari i Tarangire Nationalpark. Naturen er ganske enkelt formidabel. Parkens 2.850 km2 er det sted i Tanzania, hvor der er størst diversitet i landskabet, og i det bakkede landskab finder man masser af de karakteristiske baobabtræer. Sætter du pris på ganske enestående naturoplevelser, er parkens betagende natur alene grund nok til at besøge Tarangire Nationalpark – ikke mindst hvis du drømmer om en fotosafari i Tanzania.