>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Ekstra Ture

Oplev solopgangen i Serengeti fra luften. Nyd den helt unikke udsigt og se dyrene tage deres morgentur henover savannen. Se bl.a. Elefanter, giraffer og bøfler men hold også udkig efter rovdyrene der kan være ude på en tidlig morgenjagt. Du kører fra lodgen inden solen står op, og ud til piloten der gør ballonen klar til os. Når du lander igen står der champagne morgenmad klar til på savannen et lille stykke derfra, som du kan nyde blandt zebraer og giraffer, hvis du er ekstra heldig. Husk gode sko, en lidt varm jakke, kamera, kikkert og solbriller.

Læs mere

Serengeti har meget at byde på, og hvis du ønsker at forlænge din safarioplevelse er det selvfølgelig muligt.
Flere safaridage giver dig tid til at udforske nye dele af parken, hvor både landskab og dyreliv er anderledes fra dagen før. Serengeti er enorm og der er ingen risiko for at opleve det samme to dage i streg. 

Læs mere

Masaierne er en afrikansk folkestamme, der lever i Kenya og Tanzania. De er kendt for deres farvestrålende dragter og deres hoppende dans, som er meget karakteristisk. På din tur til Tanzania får du mulighed for at besøge en lokal masai-landsby, så du kan se, hvordan masaierne lever og bor.

De nærmere detaljer om tid og sted aftales med guiden, når du er i Tanzania. Du betaler blot kontant til chaufføren/guiden, som så sørger for at give pengene videre til masaierne som tak for, at du må besøge dem.

Læs mere

At have sin egen safaribil med guide, giver dig en stor fleksibilitet på safarien. Guiden har stor erfaring, og ved hvor der er gode chancer for at se forskellige dyr og hvor lang tid i skal bruge for at komme frem til næste overnatningssted. Du kan selv bestemme hvor længe du vil blive de forskellige steder med dyr, og måske gøre ekstra stop et spændende sted på vejen.

Læs mere