>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Bambuskurvebåd og madlavningskursus

Glæd dig til en spændende dag, hvor du kommer bag facaden og bliver meget klogere på vietnamesisk kultur, levevis og madtraditioner.

 

Du starter med at køre til Cam Thanh-landsbyen, hvor du skal på en spændende sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage i en traditionel, vietnamesisk bambuskurvebåd. Her kan du opleve det lokale liv, betragte de lokale fiskere og nyde udsigten til den smukke natur.

 

Efter sejlturen spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du begiver dig til Hoi Ans farverige Central Market på cykel. Her har du mulighed for at gå på opdagelse og lære mere om de ingredienser, som skal bruges på madlavningskurset senere. Herefter cykler du videre til landsbyen Tra Que, hvor resten af eftermiddagen tilbringes.

 

Efter en hyggelig gåtur gennem grøntsagsmarkerne, hvor de lokale stadig arbejder med traditionelle, hundrede år gamle metoder, kan du slappe af med en afslappende fodmassage. Derefter lærer du, under kyndig vejledning af den dygtige kok, at tilberede et traditionelt, vietnamesisk måltid, som du selvfølgelig får lov at spise bagefter.

 

Efter middagen kører chaufføren dig tilbage til hotellet i Hoi An, hvor du har resten af aftenen på egen hånd.

Pris per person
730 DKK
Prisen er per person, og turen bestilles samtidig med resten af rejsen.