>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Få et unikt indblik i vietnamesisk kultur til et traditionelt water puppet show, som varer ca. 45 minutter.

I Vietnam er dukketeater bestemt ikke kun for børn. Derimod er vanddukketeater en traditionel kunstform, der betragtes som en unik, vietnamesisk kulturarv.

Forestillingerne skildrer ofte hverdagshistorier fra landsbyerne samt lokale legender og traditioner og fremføres i et stort, udsmykket bassin, hvor vandoverfladen er scenen. De farverige trædukker styres af dukkeførere, som står i vand til livet, ved hjælp af lange bambusstokke og snoremekanismer, som er skjult under vandoverfladen, så det ligner, at dukkerne bevæger sig ubesværet hen over vandet.

Et water puppet show er en stor oplevelse for både børn og voksne.

Læs mere

Få en oplevelse ud over det sædvanlige til Hoi An Memories Show – et spektakulært udendørs show med flere imponerende, kulturelle optrædener, som hylder Vietnam og fortæller historien om Hoi An gennem de seneste mange århundreder.

Showet, som varer cirka 1 time og er kendt som et af Vietnams største og mest populære shows, byder på moderne scene- og lysteknologi, elegante lydeffekter og mere end 500 performere i farverige kostumer.

Glæd dig til en oplevelse for livet!

Læs mere

Det spektakulære Teh Dar Show tryllebinder sit publikum med en unik, kulturel forestilling, hvor forskellige kulturer fra Vietnams mange regioner repræsenteres på smukkeste vis på den store scene.

 

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve vietnamesisk bambuscirkus, jonglering og akrobatik samt fortryllende livemusik med eksotiske stammeinstrumenter.

 

Teh Dar-showet varer cirka 1 time og er en helt uforglemmelig oplevelse.

Læs mere

Glæd dig til en spændende dag, hvor du kommer bag facaden og bliver meget klogere på vietnamesisk kultur, levevis og madtraditioner.

 

Du starter med at køre til Cam Thanh-landsbyen, hvor du skal på en spændende sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage i en traditionel, vietnamesisk bambuskurvebåd. Her kan du opleve det lokale liv, betragte de lokale fiskere og nyde udsigten til den smukke natur.

 

Efter sejlturen spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du begiver dig til Hoi Ans farverige Central Market på cykel. Her har du mulighed for at gå på opdagelse og lære mere om de ingredienser, som skal bruges på madlavningskurset senere. Herefter cykler du videre til landsbyen Tra Que, hvor resten af eftermiddagen tilbringes.

 

Efter en hyggelig gåtur gennem grøntsagsmarkerne, hvor de lokale stadig arbejder med traditionelle, hundrede år gamle metoder, kan du slappe af med en afslappende fodmassage. Derefter lærer du, under kyndig vejledning af den dygtige kok, at tilberede et traditionelt, vietnamesisk måltid, som du selvfølgelig får lov at spise bagefter.

 

Efter middagen kører chaufføren dig tilbage til hotellet i Hoi An, hvor du har resten af aftenen på egen hånd.

Læs mere

Guiden møder dig på hotellet, hvorfra I cykler mod landsbyen Cam Thanh. Undervejs kan du nyde udsigten til smukke, grønne landskaber, rejefarme, køer, fugle, bøfler og meget mere.

 

Ved ankomst stiger du ombord på en bambuskurvebåd og tager på en sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage. I Cam Thanh får du også et unikt indblik i det lokale landsbyliv, når de lokale lærer dig at lave traditionelt bambushåndværk.

 

Herefter cykler I videre til fiskerlandsbyen Thanh Nam, hvor du kan møde de lokale fiskere og se deres fisk, krabber og blæksprutter, inden I cykler videre til næste sted, hvor du skal lære at lave smukke lanterner.

 

Sidste stop inden frokosten er den charmerende, lille landsby Tra Que, som er berømt for sine mange urter og grøntsager. Her starter du med en forfriskende velkomstdrink, inden du tager på en hyggelig gåtur i landsbyen for at opleve det lokale liv. Du får også mulighed for at være med til at plante grøntsager sammen med de lokale farmere, inden det er tid til et madlavningskursus, hvor du blandt andet lærer at lave vietnamesiske forårsruller og pandekager.

 

Efter frokosten, som du selv har tilberedt, tager du på en afslappende sejltur på Thu Bon-floden, hvor du kan betragte de lokale fiskere og selv prøve kræfter med fiskernes arbejde, inden turen går tilbage til Hoi An. Her henter chaufføren dig og kører dig tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Læs mere