Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Få et unikt indblik i vietnamesisk kultur til et traditionelt water puppet show, som varer ca. 45 minutter.
 
I Vietnam er dukketeater bestemt ikke kun for børn. Derimod er vanddukketeater en traditionel kunstform, der betragtes som en unik, vietnamesisk kulturarv.
 
Forestillingerne skildrer ofte hverdagshistorier fra landsbyerne samt lokale legender og traditioner og fremføres i et stort, udsmykket bassin, hvor vandoverfladen er scenen. De farverige trædukker styres af dukkeførere, som står i vand til livet, ved hjælp af lange bambusstokke og snoremekanismer, som er skjult under vandoverfladen, så det ligner, at dukkerne bevæger sig ubesværet hen over vandet.
 
Et water puppet show er en stor oplevelse for både børn og voksne.

Læs mere

Få en oplevelse ud over det sædvanlige til Hoi An Memories Show – et spektakulært udendørs show med flere imponerende, kulturelle optrædener, som hylder Vietnam og fortæller historien om Hoi An gennem de seneste mange århundreder.
 
Showet, som varer cirka 1 time og er kendt som et af Vietnams største og mest populære shows, byder på moderne scene- og lysteknologi, elegante lydeffekter og mere end 500 performere i farverige kostumer.
 
Glæd dig til en oplevelse for livet!

Læs mere

Det spektakulære Teh Dar Show tryllebinder sit publikum med en unik, kulturel forestilling, hvor forskellige kulturer fra Vietnams mange regioner repræsenteres på smukkeste vis på den store scene.
 
Du kan blandt andet glæde dig til at opleve vietnamesisk bambuscirkus, jonglering og akrobatik samt fortryllende livemusik med eksotiske stammeinstrumenter.
 
Teh Dar-showet varer cirka 1 time og er en helt uforglemmelig oplevelse.

Læs mere

Glæd dig til en spændende dag, hvor du kommer bag facaden og bliver meget klogere på vietnamesisk kultur, levevis og madtraditioner.
 
Du starter med at køre til Cam Thanh-landsbyen, hvor du skal på en spændende sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage i en traditionel, vietnamesisk bambuskurvebåd. Her kan du opleve det lokale liv, betragte de lokale fiskere og nyde udsigten til den smukke natur.
 
Efter sejlturen spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du begiver dig til Hoi Ans farverige Central Market på cykel. Her har du mulighed for at gå på opdagelse og lære mere om de ingredienser, som skal bruges på madlavningskurset senere. Herefter cykler du videre til landsbyen Tra Que, hvor resten af eftermiddagen tilbringes.
 
Efter en hyggelig gåtur gennem grøntsagsmarkerne, hvor de lokale stadig arbejder med traditionelle, hundrede år gamle metoder, kan du slappe af med en afslappende fodmassage. Derefter lærer du, under kyndig vejledning af den dygtige kok, at tilberede et traditionelt, vietnamesisk måltid, som du selvfølgelig får lov at spise bagefter.
 
Efter middagen kører chaufføren dig tilbage til hotellet i Hoi An, hvor du har resten af aftenen på egen hånd.

Læs mere

Guiden møder dig på hotellet, hvorfra I cykler mod landsbyen Cam Thanh. Undervejs kan du nyde udsigten til smukke, grønne landskaber, rejefarme, køer, fugle, bøfler og meget mere.
 
Ved ankomst stiger du ombord på en bambuskurvebåd og tager på en sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage. I Cam Thanh får du også et unikt indblik i det lokale landsbyliv, når de lokale lærer dig at lave traditionelt bambushåndværk.
 
Herefter cykler I videre til fiskerlandsbyen Thanh Nam, hvor du kan møde de lokale fiskere og se deres fisk, krabber og blæksprutter, inden I cykler videre til næste sted, hvor du skal lære at lave smukke lanterner.
 
Sidste stop inden frokosten er den charmerende, lille landsby Tra Que, som er berømt for sine mange urter og grøntsager. Her starter du med en forfriskende velkomstdrink, inden du tager på en hyggelig gåtur i landsbyen for at opleve det lokale liv. Du får også mulighed for at være med til at plante grøntsager sammen med de lokale farmere, inden det er tid til et madlavningskursus, hvor du blandt andet lærer at lave vietnamesiske forårsruller og pandekager.
 
Efter frokosten, som du selv har tilberedt, tager du på en afslappende sejltur på Thu Bon-floden, hvor du kan betragte de lokale fiskere og selv prøve kræfter med fiskernes arbejde, inden turen går tilbage til Hoi An. Her henter chaufføren dig og kører dig tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Læs mere

Oplev en fortryllende heldagstur, der tager dig med på en uforglemmelig dag gennem Ba Na Hills, en populær turistdestination i Vietnam, beliggende i Truong Son-bjergene nær byen Da Nang. 
 
Dit eventyr begynder kl. 7.30, når din guide henter dig direkte på dit hotel. Ved ankomsten til Ba Na Hills kan du stige ombord på svævebanen. Ba Na Hills er blandt andet kendt som at have verdens længste svævebanesystem med kun én wire.
 
Når du når ankommer i den anden ende af svævebanen i en højde på 1.138 meter, vil din guide vise dig til forskellige bemærkelsesværdige destinationer. Dit første stop vil være Debay Wine Cellar, en arkitektonisk perle fra 1923, fulgt af en gåtur til Le Jardin D'Amour Flower Garden, en overdådig og farverig blomsterhave.
 
Højdepunktet på denne tur er Golden Bridge, også kendt som "Guds Hænder," som er et arkitektonisk vidunder. Når du har gået over broen fortsætter eventyret med pause på en lokal restaurant, hvor vil du have tid til at slappe af og hvile, før du begiver dig op til toppen af Chua Mountain, som rager 1.487 meter over havets overflade. Her besøger du Linh Chua Linh Tu-templet.
 
Til sidst fortsætter du til den charmerende franske plads og tager dig tid til at udforske og nyde underholdning i Fantasy Park.
 
Dagen afsluttes med en køretur tilbage til dit hotel i Hoi An, hvor du vil ankomme omkring kl. 17.30.

Læs mere

Hoi Ans gamle bydel er kendt for sine usædvanligt velbevarede bygninger, gader og flodkanaler.
 
Disse kanaler afspejler en smuk blanding af indfødte og udenlandske påvirkninger og gør Hoi An til et unikt kulturarvssted. Ikke nok med det, Hoi An har noget mere at byde på, nemlig sine kulinariske vidundere. Hvis du elsker at prøve mad fra andre kulturer, er det et must at prøve al den lokale gademad i Hoi An.
 
Hoi An Walking Street Food Tour giver dig mulighed for at opdage lokal gademad, som du ikke ville få, hvis du bare gik rundt på egen hånd. Du vil nyde det unikke køkken i Hoi An, mens du udforsker de skjulte perler i denne smukke gamle bydel med en indfødt madentusiast fra Hoi An. Guiden henter dig på dit hotel i Hoi An by og tager dig med rundt i Hoi An for at prøve nogle specielle fødevarer, der er meget berømte i Hoi An, som er anført nedenfor.
 
Liste over mad at prøve på denne tur (kan ændres afhængigt af tilgængelighed eller lokale begivenheder i Hoi An):
  • White Rose Dumplings
  • Cao Lau
  • Banh My
  • Vietnamesisk kaffe
  • Forårsruller
  • Banh Khot
  • Banh Cuon Thit Heo
  • Dessert

Læs mere