>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Cykeltur, og madlavningskursus i Hoi An

Guiden møder dig på hotellet, hvorfra I cykler mod landsbyen Cam Thanh. Undervejs kan du nyde udsigten til smukke, grønne landskaber, rejefarme, køer, fugle, bøfler og meget mere.

 

Ved ankomst stiger du ombord på en bambuskurvebåd og tager på en sejltur gennem den frodige kokospalmeplantage. I Cam Thanh får du også et unikt indblik i det lokale landsbyliv, når de lokale lærer dig at lave traditionelt bambushåndværk.

 

Herefter cykler I videre til fiskerlandsbyen Thanh Nam, hvor du kan møde de lokale fiskere og se deres fisk, krabber og blæksprutter, inden I cykler videre til næste sted, hvor du skal lære at lave smukke lanterner.

 

Sidste stop inden frokosten er den charmerende, lille landsby Tra Que, som er berømt for sine mange urter og grøntsager. Her starter du med en forfriskende velkomstdrink, inden du tager på en hyggelig gåtur i landsbyen for at opleve det lokale liv. Du får også mulighed for at være med til at plante grøntsager sammen med de lokale farmere, inden det er tid til et madlavningskursus, hvor du blandt andet lærer at lave vietnamesiske forårsruller og pandekager.

 

Efter frokosten, som du selv har tilberedt, tager du på en afslappende sejltur på Thu Bon-floden, hvor du kan betragte de lokale fiskere og selv prøve kræfter med fiskernes arbejde, inden turen går tilbage til Hoi An. Her henter chaufføren dig og kører dig tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Pris per person
730 DKK
Prisen er per person, og turen bestilles samtidig med resten af rejsen.