>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger på en bjergskråning i Lake Nakuru National Park, på den vestlige side af Great Rift Valley. Det giver en helt spektakulær udsigt til bjergene og den frodige natur, uanset hvilken vej du kigger fra lodgen. Desuden er der udsigt til Lake Nakuru, hvor især mange fuglearter har hjemme. Stedet er derfor et sandt paradis for dig, der elsker at kigge på fugle.

Køreturen hertil fra Nairobi tager ca. to-tre timer.

I restauranten får du serveret lækker mad, som kan nydes på en af de store overdækkede terrasser, og skal du slappe af efter en lang dag med safari, kan du nyde en drink i enten baren eller loungeområdet.

Lodgen har et meget arkitektonisk udseende, som kombinerer den traditionelle, afrikanske stil med moderne detaljer. Foruden en lækker infinity pool med storslået udsigt, er der på lodgen også en souvenirbutik og mulighed for at låne kort og brætspil. Der er wifi i alle fællesområderne.

Der er 60 værelser på lodgen, og de har alle dejlige, store senge samt egen balkon/terrasse. Der er eget bad/toilet med hårføner, minibar og TV på alle værelserne.

Dobbeltværelse m.helpension, fra
500 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima