>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Bougainvillea Safari Lodge

Bougainvillea Safari Lodge ligger halvvejs mellem Lake Manyara og Ngorongoro-krateret, ikke langt fra byen Karatu.

Her finder du ægte afrikansk stemning med tanzaniansk service og gæstfrihed.

Efter en lang dag på safari kan du tage en dukkert i poolen eller forkæle dig selv med en omgang massage. For de yngste gæster er der børnepool.

Lodgen har en flot restaurant, hvor du får serveret lækker mad til alle dagens måltider. Morgenmaden og frokosten består af en lækker buffet, hvor der er mulighed for at smage både internationale retter og lokale specialiteter. Aftensmaden er en fem-retters menu, som er sammensat af den erfarne kok på stedet.

I baren kan du få en lækker drink eller cocktail, som du eventuelt kan nyde i loungen, og hvis du ønsker, kan du gå en tur i den smukke tropiske have på området. På lodgen er der ligeledes en lille souvenirbutik, som du kan besøge, og i alle fællesområderne er der gratis wifi.

Der er 32 værelser på lodgen, som ligger i små hytter. Nogle af dem har udsigt til den smukke have, mens andre har udsigt til poolen. Hvert værelse har dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, eget bad/toilet med bruser og en lille veranda/altan.