Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Safari i Lake Manyara Nationalpark

21.08.2018

I det nordlige Tanzania, ca. 120 km vest for Arusha, ligger Lake Manyara Nationalpark, som især er kendt for en imponerende varieret natur og et fantastisk rigt dyre- og fugleliv.

Lake Manyara Nationalpark har fået sit navn fra den 230 kvadratkilometer store ferskvandssø i parkens østlige del. Søen er utroligt smuk, og selveste Ernest Hemingway har da også kaldt den ”den nydeligste sø i Afrika”.

Parken er en drøm for fugleentusiaster, da den store sø tiltrækker mange forskellige, fascinerende fugle, herunder talrige pelikaner, hejrer og storke samt migrerende ørne og isfugle. I nationalparkens sydlige del kan du desuden opleve de flotte flamingoer, som holder til ved de varme kilder, mens den tætte, tropiske grundvandsskov mod nord blandt andet huser mange store næsehornsfugle.

Grundvandsskoven er generelt meget rig på dyreliv, og der ses især mange aber, grønne marekatte, diadem marekatte, bavianer og elefanter i området.

Den vestlige grænse i Lake Manyara Nationalpark dannes af Gregory Rift-bjergene, hvor der findes en stor bestand af flodheste, som det er muligt at betragte på sikker afstand fra en lille udsigtsplatform med en glimrende udsigt.

Lake Manyara Nationalpark har lige som flere andre nationalparker i Tanzania et fascinerende og rigt dyreliv med mulighed for at opleve klassiske safaridyr som bøfler, leoparder, giraffer, zebraer, vortesvin og flere arter af antiloper.

At lade din safari i Tanzania gå forbi Lake Manyara er derfor oplagt for dig, som går efter enestående og uforglemmelige oplevelser.