Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari i Lake Manyara Nationalpark

08.02.2018

Lake Manyara Nationalpark ligger i det nordlige Tanzania, omkring 120 km vest fra Arusha. Nationalparken tager navn fra søen ved samme navn, og 230 km2 af selve parken er dækket af vand. Søen er placeret i parkens østlige del, og selveste Ernst Hemingway har kaldt søen "den nydeligste sø i Afrika".

Lake Manyara Nationalpark har et rigt dyreliv, og det er muligt at se flodheste, afrikanske bøfler, leoparder, giraffer, zebraer, vortesvin, flere arter af antiloper, og for ikke at nævne de træklatrende løver, som parken er kendt for.

Derudover har du også mulighed for at se migrerende fugle såsom flamingoer, ørne og isfugle på deres vandring.

Udover søen, er det primære land i parken en smal stribe land mellem søen og Rift Vally-skrænten, hvorfra man har en fantastisk udsigt over parken.

Mod syd i parken findes der varme kilder som på swahili kaldes "Maji Moto", hvor man kan se de flotte flamingoer. 

Mod nord er der tæt tropisk grundvandsskov. Grundvandsskoven er rig på dyreliv. Der ses mange aber, grønne marekatte, diadem marekatte og bavianer samt elefanter man kan komme tæt på i området. 

Den vestlige grænse i parken dannes af Gregory Rift-bjergene. Der findes en god bestand af flodheste i den ene ende af parken. Hvor man har mulighed for at betragte flodhestene på sikker afstand fra en lille udsigtsplatform, med glimrende udsigt. 

Parken er en drøm for fugle entusiaster, da der lever en masse forskellige vandfugle ved søen. Her finder du eksempelvis talrige pelikaner, hejrer og storke ved Manyara søen. I skoven kan der blandt andet findes mange store næsehornsfugle.

Den bedste grund til at besøge Lake Manyara Nationalpark er naturligvis parkens skønne natur som venter på dig.

 


Relateret Rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugt til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 21595

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safarien efterfulgt af 6 nætter Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere