>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Hippo Trails Camp

Hippo Trails Camp ligger på bjergskråningen af Banagi Hills, midt i den verdensberømte Serengeti Nationalpark, og er derfor en ideel base for safari. Fra lodgen er der en smuk udsigt ned til floden og de vilde dyr, der bor og lever i området, og som du både kan høre og se fra lodgen.

Lodgens fællesområde består af en restaurant, hvor du får serveret lækker mad, samt en lounge og en bar. Her kan du rigtig slappe af med en god drink eller en kold øl i hånden, og hvis du trænger til en kop kaffe eller te, er der mulighed for at lave dette. I fællesområdet er der gratis wifi, og om aftenen kan du sidde udenfor omkring bålet og nyde den smukke, afrikanske stjernehimmel. Der er begrænset mængde af rent vand i området, og det er derfor vigtigt, at du sparer på ressourcerne og for eksempel ikke vasker tøj under opholdet på Hippo Trails Camp.

Værelserne på Hippo Trails Camp er indrettet i luksustelte med fast bund, og der er både elektricitet og rindende vand. Værelserne har alle dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, skrivebord, drikkevand på flaske og naturligvis eget bad/toilet med bruser. Der er også en lille veranda/terrasse ved hvert telt, så du kan sidde ude og nyde den smukke afrikanske natur og de lyde, der omgiver dig.