>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Masse af bøfler løber på tværs af vejen

Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge ligger i den sydvestlige del af Serengeti Nationalpark, som er hjem for mange vilde dyr. Fra lodgen har du en fantastisk udsigt over savannen, og hvis du er her i perioden med den Store Migration, kan du være heldig at være vidne til et af verdens flotteste og mest fantastiske syn, når millioner af gnuer, zebraer og antiloper vandrer over grænsen mellem Tanzania og Kenya.

På lodgen er der en fantastisk restaurant, hvor du får serveret dagens måltider, samt bar og lounge, hvor du rigtig kan slappe af. Har du brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i poolen. Der er en lille souvenirbutik på lodgen, og i alle fællesområder er der wifi. Der er også mulighed for at låne nogle brætspil, hvis der skal lidt underholdning til.

Langt de fleste lodges i Østafrika har traditionelle afrikanske stråtag, men ikke denne lodge. Den har til gengæld et fladt tag, og du kan derfor sidde på tagterrassen og nyde en drink i solnedgangen.

Lodgen har 73 værelser, som alle har to store senge, eget badeværelse med hårføner, minibar, myggenet og egen altan/terrasse. Denne lodge er velegnet til kørestolsbrugere.

 

Dobbeltværelse, fra
500 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.