Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv til os på: info@flamingotours.dk
This is svg icon for handle wt Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Masse af bøfler løber på tværs af vejen
This is svg icon starrating

Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er beliggende i Nyarboro Hills i den sydvestlige del af Serengeti National park. Beliggenheden på skrænten gør at den har en helt unik udsigt ud over Serengetis savanne og tusindvis af dyr, som du ikke finder magen til andre steder. Hvis du er i Serengeti i perioden med den store migration, ligger lodgen også helt ideelt i forhold til dette. Lodgen har 69 værelser, hvor alle har 2 store senge, badeværelse med hårtørrer, minibar og altan med 2 stole så du kan nyde den helt fantastiske udsigt i fred og ro. Hop i den store pool når du trænger til at blive kølet ned, og glæd dig til restaurantbesøget med et køkken der er et af de bedste i området. Den er stor og åben, og baren ligger i hjørnet med udsigt til savannen så langt øjet rækker, både indefra og fra terrassen. Wi-Fi finder du i fællesområdet.

En helt særlig Lodge som giver dig en ekstra oplevelse udover det sædvanlige! Opgradering til Serengeti Sopa Lodge koster 500kr. ekstra per person per nat med helpension.

This is svg icon for adult avatar Dobbeltværelse 500 Kr.
Prisen er per person per nat, ved valg af dette hotel fremfor hotellet i dagsprogrammet.