Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Kenya med børn

02.03.2018

Drømmer du om at rejse til Kenya med dine børn, men er du i tvivl, om det er en god idé?

Det er en fantastisk idé! Kenya har længe leveret sikre og spændende, familievenlige safarirejser til de verdenskendte vildtreservater samt fantastiske badeferier ved det smukke Indiske Ocean.

 

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du en oplevelsesrig safari og 6 nætters badeferie i Mombasa. Oplev Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivashas flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

Få unikke naturoplevelser i berømte Masai Mara, oplev flodhestene ved Lake Navaisha, og nyd den betagende udsigt til Kilimanjaro i Amboseli nationalpark. Rejsen afsluttes med 6 nætters badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages safarirejse, hvor du vil opleve frodige Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakurus flamingoflokke, Lake Naivasha og de endeløse sletter i det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

Vil du gerne opleve så meget som muligt? Så er denne 14 dages rejse perfekt til dig. Oplev en række af Kenyas mest fantastiske og forskellige nationalparker og fuldend rejsen med en afslappende badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Få en uforglemmelig rejse til Kenya med dine børn, og følg i sporene på de store kattedyr, majestætiske elefanter og alle de andre ikoniske dyr, som børnene kender fra bøger og film. Oplev bl.a. ”The Big Five”, som omfatter løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten, samt en lang række andre vilde, afrikanske dyr.

I juli-oktober er Masai Mara, en af de mest berømte nationalparker i Kenya, desuden hjemsted for det absolut største vidunder inden for dyreverdenen – den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller krydser Mara-floden i jagten på frisk græs og vand.

Når du rejser til Kenya med børn, får børnene udover alle naturoplevelserne mulighed for at opleve et land og en kultur, som er helt anderledes end det, de er vant til hjemmefra. Det plejer at give anledning til rigtig mange gode snakke og refleksioner.

Med dyrerige vildtreservater, kridhvide sandstrande, spændende Masai-krigere – alt sammen helt unikke oplevelser – og selvfølgelig den eksotiske, afrikanske atmosfære er det oplagt at tage dine børn med på safari i Kenya.

Hos Flamingo Tours er vi godt klar over, at alle børn naturligvis er forskellige, så ring gerne til os og hør om mulighederne for at rejse til Kenya med børn. Så hjælper vi gerne med at finde den helt perfekte rejse til dig og dine børn.