>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Rejser til Kenya med børn

05.02.2019

Drømmer du om at rejse til Kenya med dine børn, men er du i tvivl om det er en god idé?

Det er en fantastisk idé! Kenya har længe leveret sikre og spændende, familievenlige safarirejser til de verdenskendte vildtreservater samt fantastiske badeferier ved det smukke Indiske Ocean.

Få en uforglemmelig rejse til Kenya med dine børn, og følg i sporene på de store kattedyr, majestætiske elefanter og alle de andre ikoniske dyr, som børnene kender fra bøger og film. Oplev bl.a. ”The Big Five”, som omfatter løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten, samt en lang række andre vilde, afrikanske dyr.

I juli-oktober er Masai Mara, en af de mest berømte nationalparker i Kenya, desuden hjemsted for det absolut største vidunder inden for dyreverdenen – den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller krydser Mara-floden i jagten på frisk græs og vand.

Når du rejser til Kenya med børn, får børnene udover alle naturoplevelserne mulighed for at opleve et land og en kultur, som er helt anderledes end det, de er vant til hjemmefra. Det plejer at give anledning til rigtig mange gode snakke og refleksioner.

Med dyrerige vildtreservater, kridhvide sandstrande, spændende Masai-krigere – alt sammen helt unikke oplevelser – og selvfølgelig den eksotiske, afrikanske atmosfære er det oplagt at tage dine børn med på safari i Kenya.

En kombination af safari og badeferie, er noget der passer rigtig godt ind ved de fleste familier. Her får I mulighed for at kunne slappe af på et af de mange hoteller og lade de mange nye indtryk fra oplevelserne synke ind, mens I nyder det eksotiske klima enten ved poolen eller ved det azurblå hav. Vi kan varmt anbefale vores Flamingo safari med badeferie i Mombasa eller en af vores safarirejser med badeferie på skønne Zanzibar.  

Hos Flamingo Tours er vi godt klar over, at alle børn og familier naturligvis er forskellige, så ring gerne til os på Tlf. 70 90 91 00 og hør om mulighederne for at rejse til Kenya med børn. Så hjælper vi gerne med at finde den helt perfekte rejse til dig og dine børn.

Læs mere om alle vores safarirejser til Kenya her.

Løver slapper af i skyggen af et træ
Hjorte som græsser ved Lake Naivasha
Flodhest slapper af i Lake Naivasha
Farveri agama i Masai Mara
løver leger i græsset
giraffer går forbi på slette
Relateret rejse