Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Kenya med børn

02.03.2018

Spekulerer du på om det er en god idé at rejse til Kenya med dine børn? 

Kenya har længe leveret sikre og spændende familie venlige rejser til de verdenskendte vildtreservater, samt fantastiske badeferier på landets blændende kystlinje og Det Indiske Oceans øer. 

Lad os ikke glemme, at dette østafrikanske land er også hjemsted for det største vidunder indenfor dyreverden af dem alle - Masai Mara´s store Migration af Gnuer og Zebraer.

 

Oplev en uforglemmelig rejse i Kenya med dine børn, og følg i sporene på de store katte og de se de endnu større elefanter tæt på.

Her for børn mulighed for at opleve et land og en kultur der er helt anderledes end hvad de før har oplevet.

Lad børnene møde alle de ikoniske dyr de kun har set på Tv. For på en rejse til Kenya for børn rig mulighed for at komme helt tæt på The Big Five. Nemlig: Løver, leoparder, bøfler, næsehorn og elefanter. Sam en masse andre vilde dyr.

Dyrerige vildtreservater, hvide sandstrande, Masai krigere, aktiviteter der kun opleves en gang i livet og hele atmosfæren af storvildt Afrika – Selvfølgelig kan du medbringe dine børn på rejsen til Kenya.

 

Alle børn er naturligvis forskellige. Men ring til os og hør om mulighederne. Så finder vi den rejse der passer bedst til dig og dit barn.


Relateret Rejser

Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du også om en safari med færre lodges og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara, og badeferie på Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 19695

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere