>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

White water rafting og adventure i Ulapane

Glæd dig til en hel dag med masser af udfordringer og sjove outdoor-aktiviteter ved landsbyen Ulapane, som ligger i det kuperede og frodige ’hill country’ ca. 1 times kørsel syd for Kandy.

 

Du får blandt andet mulighed for at prøver kræfter med white water rafting, kajaksejlads, ’rock sliding’, klatring, vandfaldsrappelling og ziplining (svævebane). Du bestemmer naturligvis selv, hvilke aktiviteter du har lyst til at deltage i, og alle aktiviteter gennemføres med dygtige instruktører og relevant sikkerhedsudstyr.

 

Ulapane og Mahaweli-floden er et af de mest populære steder til white water rafting på Sri Lanka med strømfald fra niveau 2, som er relativt roligt og fint til nybegyndere, til adrenalinfyldte niveau 5, som byder på hæsblæsende strømfald og fuld fart over feltet.

 

Vandfaldet, som bruges til rappelling, ligger lidt væk fra floden, og på gåturen dertil kommer du igennem smukke, grønne teplantager og en lille landsby, hvor du kan få et unikt indblik i de lokales livsstil.

 

Det er som udgangspunkt muligt at white water rafte hele året. Der kan dog være dage, hvor det regner så kraftigt, at de voldsomme vandmasser gør det for farligt. Selv i regnsæsonen vil det dog ofte være muligt at white water rafte, da vandstanden i floden kan falde overraskende hurtigt.

 

Udflugten varer ca. 4-5 timer og er fantastisk for alle, som elsker outdoor-aktiviteter og er i almindelig god form. Turen anbefales ikke for gravide eller rejsende med rygproblemer. I prisen er drikkevand og let frokost samt transfer til og fra hotellet inkluderet.

 

Husk at medbringe tøj, du kan bevæge dig i, praktiske sko og eventuelt skiftetøj.

Pris per person
420 DKK
Prisen er per person, og turen bestilles samtidig med rejsen.