>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Ekstra Ture

Oplev den smukke natur i området omkring Hiriwadunna. Turen starter med en gåtur i et smukt naturreservat, hvorefter du kommer ud at sejle på det spejlblanke vand på Hiriwadunna Wewa, som er en kunstigt anlagt sø. Se dyrkningen af grøntsager og de store marker fra en tur i oksekærre. Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan slappe af og nyde resten af dagen.

Læs mere

En safari i Minneriya Nationalpark byder på fantastiske natur- og dyreoplevelser for både store og små.

Den 8.890 hektar store park er hjem for et imponerende rigt dyreliv og har navn efter den store, kunstige Minneriya-ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede ad gangen.

I perioden juli til november – særligt august og september – kan du være heldig at opleve ”the gathering”, hvor hundredvis af vilde elefanter samles ved søen for at bade og drikke. Fænomenet er kendt som en pendant til den store migration i Østafrika og er en af de største naturoplevelser i Asien.

I Minneriya Nationalpark findes også et væld af andre dyr. Du kan blandt andet være heldig at opleve sumpkrokodiller, læbehjørne, sjakaler, bøfler, vildsvin, aber, sommerfugle, hulepindsvin, forskellige hjortearter og et væld af fugle, herunder pelikaner, næsehornsfugle, papegøjer og flamingoer.

En safari i Minneriya Nationalpark tager ca. 3 timer, og efter safarien bliver du kørt tilbage til hotellet.

Læs mere

Knuckles Mountain Range er en af de smukkeste naturattraktioner på Sri Lanka og er med sit skiftende terræn med bløde græsarealer, ujævne bjergtoppe, smukke vandløb og brusende vandfald et paradis for vandrere og naturelskere.

Du bliver hentet på hotellet og kører ca. 1½ time til startstedet for vandreturen. Her begynder eventyret, når du sammen med en dygtig guide begiver dig ud i det 18512 hektar store område, som byder på i alt 34 bjergtoppe i 900-1.900 meters højde.

Knuckles-bjergkæden har fået sit navn fra fem toppe, som ligner knoerne på en knyttet næve, og selvom området er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, er det stadig relativt uberørt med masser af smuk natur, imponerende biodiversitet og fantastiske vandremuligheder.

På en vandretur i området kan du blandt andet opleve et væld af endemiske planter og dyrearter, som kun findes ganske få steder i verden. Du kan også være heldig at opleve vildsvin, forskellige hjortearter, aber, kæmpeegern, firben samt mere end 200 fuglearter.

Husk gode vandresko og praktisk tøj, da vejret i Knuckles Mountain Range er uforudsigeligt og kan ændre sig radikalt på få minutter fra høj sol til tyk tåge, frisk vind eller heftig regn. Husk også badetøj, hvis du gerne vil bade i det iskolde, krystalklare flodvand.

Turen varer ca. 6-8 timer afhængig af rute og er egnet for alle, som er i almindelig god form. Denne tur er ikke velegnet for mindre børn. Vandreturens længde aftale med guiden på dagen.

Læs mere

Glæd dig til en hel dag med masser af udfordringer og sjove outdoor-aktiviteter ved landsbyen Ulapane, som ligger i det kuperede og frodige ’hill country’ ca. 1 times kørsel syd for Kandy.

 

Du får blandt andet mulighed for at prøver kræfter med white water rafting, kajaksejlads, ’rock sliding’, klatring, vandfaldsrappelling og ziplining (svævebane). Du bestemmer naturligvis selv, hvilke aktiviteter du har lyst til at deltage i, og alle aktiviteter gennemføres med dygtige instruktører og relevant sikkerhedsudstyr.

 

Ulapane og Mahaweli-floden er et af de mest populære steder til white water rafting på Sri Lanka med strømfald fra niveau 2, som er relativt roligt og fint til nybegyndere, til adrenalinfyldte niveau 5, som byder på hæsblæsende strømfald og fuld fart over feltet.

 

Vandfaldet, som bruges til rappelling, ligger lidt væk fra floden, og på gåturen dertil kommer du igennem smukke, grønne teplantager og en lille landsby, hvor du kan få et unikt indblik i de lokales livsstil.

 

Det er som udgangspunkt muligt at white water rafte hele året. Der kan dog være dage, hvor det regner så kraftigt, at de voldsomme vandmasser gør det for farligt. Selv i regnsæsonen vil det dog ofte være muligt at white water rafte, da vandstanden i floden kan falde overraskende hurtigt.

 

Udflugten varer ca. 4-5 timer og er fantastisk for alle, som elsker outdoor-aktiviteter og er i almindelig god form. Turen anbefales ikke for gravide eller rejsende med rygproblemer. I prisen er drikkevand og let frokost samt transfer til og fra hotellet inkluderet.

 

Husk at medbringe tøj, du kan bevæge dig i, praktiske sko og eventuelt skiftetøj.

Læs mere

En vandretur i Udawattakele Forest Reservation er en nem og hyggelig dagsudflugt naturelskere i alle aldre.

Med sin beliggenhed i gåafstand fra centrum af Kandy kan du nemt at tage på opdagelse i det 100 hektar store skovreservat, som byder på hundredvis af forskellige planter, træer og lianer samt et imponerende rigt fugleliv med ca. 80 forskellige fuglearter, heraf flere endemiske. På vandreturen kan du blandt andet være heldig at opleve den blåhalede ædelparakit, den srilankanske flagermusepapegøje, den rødmaskede skægfugl, beostæren eller den brune fiskeugle.

I Udawattakele Forest Reservation findes også et væld af dyr, herunder makakaber, egern, srilankanske plettede dværghjorte, indiske muntjak-hjorte, hulepindsvin, indiske flyvende hunde, manguster samt flere forskellige frøer, slanger, firben og gekkoer.

Vandreturen tager ca. ½-2 timer og er velegnet for alle – også børn. Varigheden af turen aftales med guiden på dagen.

Læs mere