Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Kandys højdepunkter

Tag med på en tur rundt i Kandy, hvor I oplever de største højdepunkter. I går en tur i Peradeniya Botanical Garden, besøger Kandy War Cemetry og Bahirawakanda-templet som er kendt for den hvide Buddha.

Kandys højdepunkter

Sri Lanka

I dag kan I glæde jer til at opleve nogle af Kandys mest fantastiske seværdigheder.

 

Turen starter ved Peradeynia Botanical Garden – en smuk, botanisk have, som kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede og anses for at være en af de mest spektakulære botaniske haver i hele Asien. Haven rummer mere end 4.000 forskellige plantearter, herunder en imponerende orkidesamling, en mægtig allé af palmer og et væld af farverige blomster. Her kan I gå på de velplejede stier, beundre de forskellige farver og måske endda spotte eksotiske fugle og sommerfugle, der trives i det frodige paradis.

 

Derefter fortsætter I til Kandy War Cemetery, som er en kirkegård dedikeret til minde om soldater, der ofrede deres liv under 2. Verdenskrig. Her kan I tage et øjeblik til eftertanke, mens I betragter de mange gravsten. Kirkegården er desuden et sted med historisk betydning og minder om de internationale bånd, der blev skabt i kampen mod en fælles fjende.

 

I oplever også Bahirawakanda-templet, der især er kendt for sin enorme, 25 meter høje Buddha-statue, som er en af de største i Sri Lanka og kan ses fra det meste af Kandy. Templet tilbyder en imponerende udsigt over byen og dens omgivelser. I kan komme tættere på den imponerende statue, hvor I kan beundre detaljerne i dens skulptur og nyde den storslåede udsigt over Kandy og de omkringliggende bakker.

 

Det er en oplevelse, der giver jer mulighed for at fordybe jer i den srilankanske kultur og historie.

Priser

Pris per person
340 DKK
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer