Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Flodsafari på Madu River

Tag på en spændende flodsafari på Madu-floden. Her kan du opleve krododiller, isfugle, rovfugle og meget mere.

Flodsafari på Madu River

Sri Lanka

Oplev en spændende flodsafari på Madu-floden! Denne smukke flod ligger i nærheden af Galle i den sydlige del af øen og er en sand fryd for naturelskere.
 
Både lokale beboere og turister tiltrækkes af Madu-floden for at nyde dens frodige tropiske landskaber og beroligende atmosfære. Floden er kendetegnet ved de bemærkelsesværdige 15 små øer, der spredes ud langs dens vandløb, og de omkringliggende mangroveskove, der er hjemsted for en utrolig biodiversitet med mere end 300 arter, herunder farverige fugle som spætmejser og isfugle samt imponerende krokodiller og meget mere!
 
En afslappende bådtur langs floden vil underholde dig, mens du spejder efter krokodiller eller når du beundrer de endemiske rovfugle, der svæver majestætisk over dig! Undervejs besøger du en lille ø kaldet Koth Duwa, hvor du kan udforske et smukt tempel og beundre en imponerende statue af Buddha.
 
Du kan afslutte din oplevelse med en afslappende og naturlig behandling i den lokale 'fiskespa', hvor fisk lever i deres naturlige miljø og er adskilt af beskyttende net. Sæt dig til rette på dækket, nedsænk dine fødder i vandet og få en naturlig fiskebehandling, der fjerner døde hudceller, og efterlader dine fødder bløde og velplejede.

Priser

Pris per person
160 DKK
Børn ml. 4-11 år
80 DKK
Turen varer 2 timer og du sejles med privat båd.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer