Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Vandretur i Knuckles Mountain Range

En vandretur i Knuckles Mountain Range er en skøn dagsudflugt fra Kandy. Oplev bløde græsarealer, ujævne bjergtoppe, smukke vandløb og brusende vandfald.

Vandretur i Knuckles Mountain Range

Sri Lanka

Knuckles Mountain Range er en af de smukkeste naturattraktioner på Sri Lanka og er med sit skiftende terræn med bløde græsarealer, ujævne bjergtoppe, smukke vandløb og brusende vandfald et paradis for vandrere og naturelskere.
 
Du bliver hentet på hotellet og kører ca. 1½ time til startstedet for vandreturen. Her begynder eventyret, når du sammen med en dygtig guide begiver dig ud i det 18512 hektar store område, som byder på i alt 34 bjergtoppe i 900-1.900 meters højde.
 
Knuckles-bjergkæden har fået sit navn fra fem toppe, som ligner knoerne på en knyttet næve, og selvom området er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, er det stadig relativt uberørt med masser af smuk natur, imponerende biodiversitet og fantastiske vandremuligheder.
 
På en vandretur i området kan du blandt andet opleve et væld af endemiske planter og dyrearter, som kun findes ganske få steder i verden. Du kan også være heldig at opleve vildsvin, forskellige hjortearter, aber, kæmpeegern, firben samt mere end 200 fuglearter.
 
Husk gode vandresko og praktisk tøj, da vejret i Knuckles Mountain Range er uforudsigeligt og kan ændre sig radikalt på få minutter fra høj sol til tyk tåge, frisk vind eller heftig regn. Husk også badetøj, hvis du gerne vil bade i det iskolde, krystalklare flodvand.
 
Turen varer ca. 6-8 timer afhængig af rute og er egnet for alle, som er i almindelig god form. Denne tur er ikke velegnet for mindre børn. Vandreturens længde aftale med guiden på dagen.

Priser

Pris per person
450 DKK
Prisen er per person, og turen bestilles samtidig med rejsen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer