Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Amaya Beach Pasikudah

Amaya Beach Pasikudah ligger direkte ved den dejlige sandstrand med en skøn swimmingpool og nogle af de bedste restauranter i området. Find din rejse her.

Amaya Beach Pasikudah

Sri Lanka
Amaya Beach Pasikudah er et virkelig lækkert hotel beliggende direkte ved den smukke sandstrand i Pasikudah. Det luksuriøse strandparadis giver rig mulighed for at komme helt ned i gear med lange, dovne dage ved stranden eller ved den vidunderlige, store swimmingpool, som ligger med udsigt over stranden og havet. Her finder du også poolbaren, hvor du blandt andet kan nyde en kop srilankansk kaffe eller en forfriskende cocktail.
 
Skal der ske lidt mere, tilbyder hotellet et væld af vandsportsaktiviteter. Du kan for eksempel prøve kræfter med jetski, windsurfing, vandski eller stand up paddle (SUP), sejle en tur i kano eller kajak eller udforske de smukke koraller og livet under havoverfladen med dykkermaske eller snorkel.
 
Du kan også tage på fisketur og prøve dybhavsfiskeri eller sejle en tur i en glass bottom boat, hvor du kan opleve livet i havet helt uden at blive våd.
 
Tilbage på hotellet kan du forkæle dig selv med en afslappende massage eller en traditionel ayurveda-behandling i hotellets spaafdeling, eller du kan deltage i aktiviteter som vandpolo, beachvolley, badminton og vandaerobic. Du kan også få pulsen op i træningsrummet eller leje en cykel, så du kan udforske de smukke omgivelser på egen hånd.
 
For hotellets mindste gæster findes et indendørs legerum samt en børnepool, hvor børnene kan lege og få nye venner.
 
Når sulten melder sig, kan du glæde dig over, at Amaya Beach Pasikudah har nogle af områdets allerbedste restauranter. Hovedrestauranten byder på en overdådig buffet med velsmagende asiatiske og internationale retter samt friskfanget fisk og skaldyr, mens restauranten Spice Market serverer lækre, srilankanske retter og forfriskende cocktails.
 
Hotellet har også en skøn beach club, som ligger direkte ved stranden med en vidunderlig udsigt over havet. Her kan du stille sulten med en pizza eller en let snack og nyde en kold øl eller en farverig cocktail på en af de behagelige daybeds.
 
På Amaya Beach Pasikudah bor du i lyse og rummelige værelser, som er elegant indrettet med behagelige senge, skrivebord og en lille siddeplads. Alle værelser har wi-fi, minibar, safebox og aircondition samt en skøn, privat terrasse eller balkon med udsigt til den grønne have. Det er muligt at opgradere til havudsigt. 
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer