Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Amethyst Resort Pasikudah

Amethyst Resort Pasikudah ligger direkte ved den skønne, børnevenlige sandstrand og har en dejlig swimmingpool, egen restaurant og rummelige værelser.

Amethyst Resort Pasikudah

Sri Lanka
Amethyst Resort Pasikudah er et hyggeligt, 4-stjernet hotel, som ligger ved den vidunderlige sandstrand i Pasikudah.
 
Med gyldent sand og roligt azurblåt vand, som er ideelt til både badeture og snorkling, er Amethyst Resort Pasikudah det perfekte udgangspunkt for en skøn badeferie – uanset om du foretrækker ren afslapning eller masser af oplevelser og aktiviteter.
 
I bugten ud for Pasikudah findes et af de mest populære koralrev på Sri Lanka, og hotellet har sit eget dykkercenter, som arrangerer snorkle- og dykkerture. Det er også muligt at prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som vandski, windsurfing og kajaksejlads.
 
Tilbage på hotellet kan du tage en dukkert i den indbydende swimmingpool, forkæle dig selv med en forfriskende cocktail i poolbaren, mens børnene leger i børnepoolen, eller nyde et lækkert måltid i hotellets egen restaurant, som blandt andet byder på friskfanget fisk og skaldyr. Vil du have en virkelig unik oplevelse, kan du bestille en romantisk, privat middag på en flydende pontonbåd.
 
På Amethyst Resort Pasikudah bor du i pæne og rummelige værelser, som ligger i hyggelige, små rækkehuse. Alle værelser har aircondition, minibar, safebox, tv og badeværelse samt privat terrasse med udsigt til floden. Det er muligt at opgradere til havudsigt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer