Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Centauria Wild

Centauria Wild er et naturskønt hotel med swimmingpool, moderne værelser og en god restaurant, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over Udawalawe Lake og Udawalawe nationalpark.

Centauria Wild

Sri Lanka
Centauria Wild er et elegant og imponerende 4-stjernet hotel, beliggende i den mest betagende del af Udawalawe mellem Udawalawe Lake og Udawalawe Nationalpark. Her får du en luksuriøs atmosfære, fremragende service og en fantastisk beliggenhed omgivet af naturens skønhed.
 
På Centauria Wild er der rig mulighed for at slappe af ved poolområdet, der inkluderer liggestole og parasoller. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling.
 
Når sulten melder sig, kan du nyde din mad i hotellets restaurant, som tilbyder en fantastisk udsigt over søen og nationalparken. Hvis du i stedet ønsker at sidde og slap af med en drink, vin, eller en kop kaffe, kan du besøge hotellets lounge bar.
 
På Centauria Wild bor du i luksuriøse og moderne værelser med dobbelt- eller enkeltsenge, en komfortabel sofa, badeværelse med hårtørrer og privat balkon med udsigt til den betagende natur. Værelserne har desuden aircondition, tv og gratis wi-fi.
 
Rejser I to voksne med to børn, får I enten et familieværelse eller to dobbeltværelser med forbindelsesdør.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer