Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin er et familievenligt hotel med en lækker swimmingpool, gode restauranter og rummelige værelser direkte ved stranden i Negombo.

Club Hotel Dolphin

Sri Lanka
Club Hotel Dolphin er et familevenligt, 4-stjernet hotel, som ligger direkte ved den gyldne sandstrand Negombo Beach.
 
Hotellet har et væld af faciliteter for både børn og voksne. Du kan for eksempel spille badminton, tennis eller bordtenis, få pulsen op i træningsrummet eller tage en dykkert i hotellets store poolområde. Er du til afslapning, kan du tage et smut forbi hotellets spa-område og få en massage. Familiens mindste kan blive en del af hotellets Kids Club, hvor de har mulighed for at lave en masse kreative og sjove aktiviteter. 
 
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hotellets to restauranter, som byder på velsmagende internationale og srilankanske retter i hyggelige omgivelser. Har du lyst til at slappe af og nyde solnedgangen med din yndlingsdrink, kan du vælge mellem hotellets barer.
 
På Club Hotel Dolphin bor du i pæne, rummelige værelser i moderne stil. Alle værelser har TV, aircondition, mini køleskab samt en møbleret terrasse, hvor du kan nyde de dejlige omgivelser.
Rejser I to voksne med to børn, får I enten et familieværelse eller to dobbeltværelser med forbindelsesdør.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer