Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Coral Sands Hotel

Oplev Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, nu et 4-stjernet, familievenligt hotel beliggende ved den smukke Hikkaduwa Beach. Nyd stranden og de to poolområder, komfortable værelser med balkon samt kulinariske oplevelser med udsigt over det Indiske Ocean. Ideelt for familier.

Coral Sands Hotel

Sri Lanka
Oplev Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, et nyligt opgraderet 4-stjernet hotel.
 
Beliggende direkte ved den charmerende Hikkaduwa Beach, tilbyder hotellet en perfekt blanding af afslapning og aktiviteter for hele familien. Det nærliggende rev dæmper bølgerne, hvilket gør stranden ideel til både sikker badning for børn og vandsportsaktiviteter som snorkling og dykning. Derudover kan I nyde en forfriskende dukkert i en af hotellets to swimmingpools.
 
Hotellet har 82 værelser med havudsigt, alle udstyret med balkon eller terrasse, fladskærms-tv, og privat  badeværelse. For familier, er der mulighed for at booke connecting-rooms.
 
I hotellets restaurant kan I nyde et bredt udvalg af retter, fra lokale srilankanske specialiteter til internationale klassikere, alt sammen mens I nyder den betagende udsigt over det Indiske Ocean.
 
Coral Sands Hotel er det ideelle valg for familier, der søger en uforglemmelig ferie med både kultur, komfort og sjov ved havet.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer