Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Earl's Regency

Earl's Regency er et 5-stjernet luksushotel med en vidunderlig swimmingpool, en skøn restaurant og fantastisk service. Find din rejse til Sri Lanka her.

Earl's Regency

Sri Lanka
Earl’s Regency er et luksuriøst hotel beliggende i smukke, frodige omgivelser uden for Sri Lankas kulturelle hovedstad Kandy.
 
Efter en lang og oplevelsesrig dag kan du slappe af ved den skønne swimmingpool, der følger konturerne af den naturlige klippeformation, som den er bygget ind i. Ved poolen findes liggestole samt en poolbar, som serverer snacks og kolde drikkevarer.
 
For de mindste har hotellet en separat, lavvandet børnepool og en lille legeplads, og for de aktive er der mulighed for at spille badminton eller få pulsen op i træningsrummet. Hotellet ligger også tæt på golfbanen ved Victoria Golf and Country Resort. På hotellet findes desuden en souvenirbutik samt en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage.
 
Når sulten melder sig, kan du glæde dig til spændende, kulinariske oplevelser, som kombinerer international fine dining med lækre, srilankanske specialiteter. Hotellet har også flere barer, som serverer alt fra lette retter og snacks til kolde øl og farverige cocktails.
 
På Earl’s Regency bor du i pæne og rummelige værelser med aircondition, safebox og privat balkon samt badeværelse med badekar.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer