Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Goldi Sands Hotel og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Goldi Sands Hotel

Sri Lanka
Goldi Sands Hotel er et glamourøst hotel, som ligger på stranden i Negombo, nord for hovedstaden Colombo og kun ca. 15 minutters kørsel fra den internationale lufthavn på Sri Lanka.
 
Receptionen har døgnåbent, så du altid har mulighed for at få hjælp, og i alle fællesarealer er der gratis wifi. Hotellet tilbyder laundry service, så du har mulighed for at få vasket tøj.
 
Fra hotellet er der kun få skridt ned til det Indiske Ocean, og hvis du foretrækker det, er der selvfølgelig også mulighed for at tage en dukkert i poolen på hotellet.
 
Der er restaurant på hotellet, hvor du kan få serveret et stort udvalg af lækre retter, og i baren kan du nyde en smagfuld drink.
 
Hotellets placering gør det til en ideel base for dig, der ønsker at opleve forskellige aktiviteter til lands og til vands. Der er mulighed for vandsportsaktiviteter, og du kan tage på hvalsafari, besøge fiskemarkedet eller tage ind til byen og se nogle af de flotte historiske bygninger, der er. Du kan også leje cykel, så du kan tage en tur rundt i området på to hjul. Hvis du har brug for lidt selvforkælelse, kan du slappe af med en god bog i solen eller få en afslappende behandling i hotellets spaafdeling.
 
På hotellet er der 130 værelser og suiter, alle med eget badeværelse, aircondition og egen balkon/terrasse. På alle værelser er der telefon, lille køleskab, safebox, hårføner og mulighed for at lave kaffe/te.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer