Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Heavens Edge Hotel Ella

Heavens Edge Hotel Ella er et familievenligt og naturskønt hotel placeret i Ella. Her får du unik udsigt over Ella Gap, Little Adam's Peak og Rawana-vandfaldet.

Heavens Edge Hotel Ella

Sri Lanka
Heavens Edge Hotel er dit naturparadis i Sri Lanka. Det luksuriøse hotel ligger på toppen af Ella-passet, 3300 fod over havet, med en unik panoramaudsigt over berømte Ella Gap, Little Adam's Peak og Babaragama-vandfaldet. Hotellets beliggenhed gør det til et ideelt sted for afslapning væk fra byens larm.
 
Ved Heavens Edge kan du starte dagen med at vågne op til lyden af vandfald i det fjerne og frisk, upåvirket luft. Du kan derefter nyde en dykkert i poolen og kigge ud på den fantastiske udsigt. Hotellet er desuden familievenligt, med en børnepool og et Game/TV værelse, hvor der er mulighed for at spille brætspil, dart, pool eller billiard. Her har du også mulighed for at se TV og spille PlayStation.
 
Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets restaurant og bar, som serverer både vestlige, østlige og autentiske srilankanske retter og drikkevarer. 
 
Alle værelser er rummelige og udstyret med komfortable king-size senge, moderne møbler, elegante badeværelser med luksuriøse armaturer, Wi-Fi og TV. Alle værelser har en betagende udsigt over den smukke natur, som du kan nyde fra værelsets balkon.
 
Rejser I med børn, er der mulighed for en ekstra opredning eller to værelser med forbindelsesdør.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer