Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Morning Dew Hotel

Oplev Sri Lankas Hill Country og smukke Ella. Fra Morning Dew Hotel har du en formidabel udsigt over teplantager, Little Adam's Peak m.m. Læs mere her!

Morning Dew Hotel

Sri Lanka
Beliggende i eventyrlige omgivelser med frodig natur, smukke teplantager og krystalklare vandfald er Morning Dew Hotel et ideelt tilflugtssted for dig, som drømmer om at nyde roen og naturen i Sri Lankas maleriske Hill Country – langt væk fra byens larm.
 
Det lækre boutique hotel er højt beliggende i hyggelige Ella og har en formidabel udsigt mod både Little Adam's Peak og The Rock. Særligt hotellets rooftop-terrasse byder på en helt fantastisk panoramaudsigt over området.
 
Lad dig omslutte af den rolige stemning på Morning Dew Hotel, hvor du også har muligheden for at opfriske sanserne i hotellets swimmingpool eller nyde en dejlig behandling i spaen.
 
Fra hotellet kan du gå til blandt andet Ellas hyggelige hovedgade, og vil du virkelig på opdagelse i de frodige omgivelser, er det muligt at leje mountainbikes på stedet.
 
Den lille a la carte restaurant på Morning Dew Hotel byder på en fin blanding af internationale og lokale retter, mens mocktail-baren tilbyder et bredt udvalg af ikke-alkoholiske cocktails. Du kan også forkæle dine smagsløg med en kop lokal te eller friskbrygget kaffe, mens du nyder den vidunderlige udsigt.
 
Alle værelser på Morning Dew Hotel er pænt og smagfuldt indrettede med lækkert badeværelse, wi-fi, aircondition, tv, mulighed for roomservice og ikke mindst balkon med en smuk udsigt til de omgivende bjerge.
 
Vær opmærksom på, at Morning Dew Hotel ligger oppe af en stejl bakke og derfor ikke er velegnet for gangbesværede. Vi hjælper meget gerne med at finde et alternativt hotel, hvis du ønsker det.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer