>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Pledge Scape Negombo

Pledge Scape er et lækkert hotel beliggende direkte ved den gyldne sandstrand i Negombo med svajende palmer, strandsand og det smukke Indiske Ocean lige uden for døren.

Her kan du slappe af ved den lækre inifinity-pool, som ligger direkte ved stranden med en formidabel udsigt over havet, tage en dukkert i Det Indiske Oceans blide bølger eller nyde en forfriskende drink i poolbaren, som blandt andet serverer lune snacks, kolde øl og farverige cocktails. Hotellet har også et træningsrum, hvor du kan holde formen ved lige.

Når sulten melder sig, kan du bestille velsmagende internationale og srilankanske retter i hotellets restaurant, og om aftenen kan du nyde en farverig cocktail eller et glas vin i den hyggelige bar, som byder på aftenunderholdning flere gange om ugen.

På Pledge Scape bor du i pæne og rummelige værelser, som er indrettet i moderne og minimalistisk stil. Alle værelser har aircondition, wi-fi, safebox, minibar og badeværelse med badekar samt en balkon, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt over havet.

I perioden 10. december til 10. januar koster opgradering til Pledge Scape Negombo 185 kr. per person per nat.

Dobbeltværelse fra
140 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.