Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Serenite Ella

På Serenite Ella bor du i fantastiske, frodige omgivelser i gåafstand til Ellas centrum. Læs mere og find din drømmerejse her.

Serenite Ella

Sri Lanka
Serenite Ella er et hyggeligt og charmerende boutique hotel, som ligger i vidunderlige, frodige og fredfyldte omgivelser cirka 1 km uden for Ella.
 
Fra hotellet er der kun få kilometer til attraktioner som Nine Arch Bridge, Ella Rock og Little Adam’s Peak, og hotellet er derfor et fantastisk udgangspunkt for at udforske området til fods, på mountainbike eller med tuktuk.
 
Om aftenen anbefaler vi at tage en tuktuk den korte tur til og fra byen, da der ikke er nogen gadelamper langs vejen. Alternativt serverer hotellets restaurant lækre, lokale retter i hyggelige omgivelser med en helt formidabel udsigt over de frodige omgivelser.
 
Alle værelser på Serenite Ella ligger i charmerende bungalows med en fantastisk udsigt. Nogle har desuden en privat balkon, hvorfra de smukke omgivelser kan nydes. Alternativt findes der flere fællesområder på hotellet, hvor det er muligt at slappe af og nyde omgivelserne.
 
Værelserne på Serenite Ella er enkelt indrettede med lille opholdsområde, myggenet over sengen, eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, safebox, køleskab, minibar samt mulighed for at lave kaffe og te.
 
Vær opmærksom på, at hotellet ikke er velegnet for gangbesværede, da der er en del niveauforskelle og trapper på området. Er niveauforskelle og trapper en udfordring, anbefaler vi i stedet Ella Heritage.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer