Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Suriya Resort Kammala

Suriya Resort Kammala - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Suriya Resort Kammala og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Suriya Resort Kammala

Sri Lanka
Suriya Resort Kammala ligger på stranden nord for Negombo.
 
Hotellet har en fantastisk udsigt ud over det smukke Indiske Ocean, og du kan naturligvis gå direkte ned på stranden. Fra stranden er der mulighed for at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du foretrækker at bade i poolen, er det selvfølgelig også en mulighed, og hvis du bare ønsker at ligge og dase med en god bog, kan du bruge en af liggestolene i poolområdet. Der er også mulighed for at besøge fitnesscentret eller få en dejlig massage eller afslappende behandling i spaafdelingen.
 
Restauranten på hotellet serverer lækker mad til alle dagens måltider, og i baren kan du få serveret en smagfuld drink, som du kan nyde i den smukke have, der ligger på området. I alle fællesområderne er der gratis wifi. Hotellet tilbyder laundry service, så du kan få vasket tøj under dit ophold.
 
Hotellet har 60 værelser og suiter, som alle har eget bad/toilet med toiletartikler og hårføner. Der er også aircondition, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, safebox og drikkeflasker med vand på værelset. Mod ekstra tillæg er det muligt at opgradere værelset.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer