Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et charmerende og intimt boutique-hotel, som ligger direkte ved stranden med gåafstand til restauranter og byliv. Book din rejse her.

Thaproban Beach House

Sri Lanka
Thaproban Beach House er et lille, charmerende boutique-hotel beliggende direkte ved Unawatunas vidunderlige sandstrand med en formidabel udsigt over bugten og havet.
 
Hotellet er ideelt for gæster, som vægter beliggenhed højere end luksus, for det er præcis, hvad du får – et intimt og enkelt hotel med en helt vidunderlig beliggenhed direkte ved den smukke sandstrand og med gåafstand til Unawatuna by, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter.
 
Foretrækker du at spise på hotellet, har Thaproban Beach House en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde lækre lokale retter samt friskfanget fisk og skaldyr med fødderne i det bløde strandsand.
 
Der er ingen swimmingpool på Thaproban Beach House, men havet er lige uden for døren, og kan du ikke undvære swimmingpoolen, er du er velkommen til at bruge den dejlige pool på søsterhotellet Thambapanni Retreat, som ligger ca. 100 m fra hotellet.
 
Det lille, intime hotel har blot 12 værelser og er ideelt for gæster, som foretrækker et lille hotel med masser af charme og fantastisk service. Værelserne er rummelige og enkelt indrettede med aircondition, minibar og safebox, badeværelse med bruser samt balkon eller terrasse med udsigt til haven eller omgivelserne. Det er muligt at opgradere til (delvis) havudsigt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer