>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Thilanka Hotel

En unik gæstfrihed og service karakteriserer Thilanka Hotel, som selvom det gennem årene har vokset sig til et stort hotel, fortsat går efter at tilbyde komforten fra et privat hjem kombineret med de luksuriøse og moderne faciliteter fra et velrenommeret hotel. Og de lykkes i den grad med det!

Alle værelser har sit eget rummelige badeværelse med alt det, du måske har glemt derhjemme, herunder krops- og hårplejeprodukter, hårtørrer og adapter. Der er også både minikøleskab samt kaffe- og tefaciliteter på værelset, så du kan forkæle dig selv med en kop kaffe eller en snack, når det passer dig – og rejser du med børn, er der naturligvis mulighed for ekstra opredninger til dem.

På værelset er der desuden tv, internet, aircondition og elektronisk safebox, og skulle der være andet, du mangler, står roomservice klar til at hjælpe.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har værelserne egen balkon med en spektakulær udsigt over Kandy by, søen eller de smukke omgivelser.

På Thilanka Hotel finder du også en hyggelig restaurant, som udover morgenmad serverer et bredt udvalg af velsmagende retter fra hele verden, inklusive forskellige vegetarretter.