Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Flok af flamingoer set tæt på

Rejser til Tanzania med børn

21.08.2018

Er du i tvivl, om man kan rejse til Tanzania med børn?

Tanzania byder på spændende, familievenlige rejser med oplevelsesrig safari i landets verdenskendte nationalparker og fantastisk badeferie på eksotiske Zanzibar. At rejse til Tanzania med børn er kort sagt en fantastisk idé!

Tanzania har masser at byde på for hele familien. De fleste børn vil elske at opleve alle de ikoniske dyr, de kender fra bøger og film. Disney-filmen ”Løvernes Konge” er inspireret af Serengeti Nationalpark, som er en af de mest kendte nationalparker i Tanzania – og endda i hele Afrika. Mens I bevæger jer henover de endeløse sletter i firhjulstrukne landcruisere med paraplytag og frit udsyn til de fascinerende omgivelser, kan børnene lede efter Simba, Timon og Pumba samt alle de andre afrikanske dyr.

Dyrelivet i de smukke nationalparker er i absolut verdensklasse, så hvis du rejser til Tanzania med dine børn, er I sikret fantastiske natur- og dyreoplevelser, som I kan mindes sammen for altid. I har blandt andet gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – dvs. løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler – samt en lang række andre dyr, herunder flodheste, krokodiller, giraffer, bavianer, hyæner og hundredvis af fuglearter.

Tanzania er også hjemsted for det største vidunder inden for dyreverdenen – den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller vandrer mellem Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya i deres søgen efter frisk græs. De enorme flokke af dyr er en oplevelse for livet for både børn og voksne.

På en rejse til Tanzania får du og dine børn uforglemmelige oplevelser sammen samt mulighed for at opleve et land og en kultur, som er helt anderledes end det, vi er vant til hjemmefra – og det kan give anledning til rigtig mange tanker og spændende snakke.

Læs også: Rejser til Kenya med børn

 

Hvis vi ikke har fået dig overbevist om, at man sagtens kan rejse til Tanzania med børn, er du meget velkommen til at ringe til os. Alle børn er naturligvis forskellige, men vi fortæller gerne om de muligheder, der er, og hjælper meget gerne med at tilpasse jeres safari i Tanzania, så den passer dig netop dig og dit barn.