Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Tanzania med børn

08.02.2018

Overvejer du om det er en god idé at rejse til Tanzania med dine børn? Tanzania leverer spændende familievenlige rejser til landets verdenskendte nationalpark, samt fantastiske badeferier på øerne Zanzibar i Det Indiske Ocean. 

Tanzania er også hjemsted for det største vidunder af dem alle, indenfor dyreverden - Den Store Migration af Gnuer og Zebraer mellem Serengeti Tanzania og Masai Mara i Kenya.

Serengeti er en af de allermest kendt nationalparker i Afrika, og filmen "Løvernes Konge" er inspireret af Serengeti nationalpark. På en rejse gennem Serengeti´s sletter, kan børn prøve at se om de kan finde Simba, Timon eller Pumba.

Her får børn mulighed for at opleve et land og en kultur, der er helt anderledes end hvad de før har oplevet.

Lad børnene møde alle de ikoniske dyr de kun har set på Tv. På en rejse til Tanzania får børn rig mulighed for at se The Big Five. Nemlig: Løver, leoparder, bøfler, næsehorn og elefanter samt en masse andre vilde dyr.

Alle børn er naturligvis forskellige, men ring til os og hør om mulighederne, så finder vi sammen den rejse der passer bedst til dig og dit barn.

 


Relateret Rejser

Safari Tanzania Fra kr. 17995

Oplev Tanzania på en 8 dages safari med udflugt til Serengeti nationalpark, Lake Manyara, Olduvai Gorge – kendt som ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

8 dage Fly inkluderet Læs mere
Safari Tanzania & Zanzibar Fra kr. 21595

Oplev Tanzania på en 14 dages rejse med 5 nætter på safarien efterfulgt af 6 nætter Zanzibar. Besøg Serengeti, Lake Manyara, Olduvai Gorge – ”menneskehedens vugge”, Ngorongoro krateret og Tarangire nationalpark.

14 dage Fly inkluderet Læs mere