>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Rejser til Tanzania med børn

05.02.2019

Er du i tvivl, om man kan rejse til Tanzania med børn?

Tanzania byder på spændende, familievenlige rejser med oplevelsesrig safari i landets verdenskendte nationalparker og fantastisk badeferie på eksotiske Zanzibar. At rejse til Tanzania med børn er kort sagt en fantastisk idé!

Tanzania har masser at byde på for hele familien. De fleste børn vil elske at opleve alle de ikoniske dyr, de kender fra bøger og film. Disney-filmen ”Løvernes Konge” er inspireret af Serengeti Nationalpark, som er en af de mest kendte nationalparker i Tanzania – og endda i hele Afrika. Mens I bevæger jer henover de endeløse sletter i firhjulstrukne landcruisere med paraplytag og frit udsyn til de fascinerende omgivelser, kan børnene lede efter Simba, Timon og Pumba samt alle de andre afrikanske dyr.

Dyrelivet i de smukke nationalparker er i absolut verdensklasse, så hvis du rejser til Tanzania med dine børn, er I sikret fantastiske natur- og dyreoplevelser, som I kan mindes sammen for altid. I har blandt andet gode muligheder for at opleve ”The Big Five” – dvs. løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler – samt en lang række andre dyr, herunder flodheste, krokodiller, giraffer, bavianer, hyæner og hundredvis af fuglearter.

Tanzania er også hjemsted for det største vidunder inden for dyreverdenen – The Great Migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller vandrer mellem Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya i deres søgen efter frisk græs. De enorme flokke af dyr er en oplevelse for livet for både børn og voksne.

Udrust gerne børnene med deres egen kikkert og kamera så de selv kan tage nogle uforglemmelige billeder af dyrene, samt se de dyr der er lidt længere væk fra bilen. Dette giver anledning til nogle helt fanatiske og anderledes billeder set i børnehøjde, og de fanger måske noget, vi som voksen ikke har tænkt over, og giver anledning til nogle vidunderlige historier selv efter I er kommet hjem.

På en safari i Tanzania får du og dine børn uforglemmelige oplevelser sammen samt mulighed for at opleve et land og en kultur, som er helt anderledes end det, I er vant til hjemmefra – og det kan give anledning til rigtig mange tanker og spændende snakke.

Læs også: Rejser til Kenya med børn

Safari med badeferie

Kombinationen af safari og badeferie er noget der passer rigtig godt ind ved de fleste familier. Her får I mulighed for at slappe af efter en begivenhedsfuld safari og lade de mange oplevelser synke ind, mens i daser ved poolen eller det krystalklare turkisblå hav. Vores Serengeti Big 5 Safari og Zanzibar er en af de mest populære kombinationsrejser blandt børnefamilier.

Hvis vi ikke har fået dig overbevist om, at man sagtens kan rejse til Tanzania med børn, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 90 91 00. Alle børn er naturligvis forskellige, men vi fortæller gerne om de muligheder, der er, og hjælper meget gerne med at tilpasse jeres safari i Tanzania, så den passer netop dig og dit barn.

Kæmpe elefant fra Serengeti, bruger træ som kløpind.
Kæmpe flok af zebraer og bøfler på vandring
Zebra ruller sig i sandet, i vejkanten
To geparder på udkig efter et bytte