>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger ved foden af Kilimanjaro, som er Afrikas højeste bjerg (5.895 m), ikke langt fra Amboseli National Park. Det tager ca. fire timer at køre hertil fra Nairobi.

Foruden de mange vilde dyr, der lever og bor i området, er området også hjemsted for Masai-folket.

Lodgen har pool, som du selvfølgelig frit kan benytte, og der er mulighed for at låne kort og brætspil. Du finder også en lille souvenirbutik samt et fællesområde med TV og wifi.

Morgenmaden og dagens resterende måltider serveres i restauranten, og i baren og loungen kan du slappe af med en smagfuld drink i hånden.

De 83 værelser er rustikt indrettet med masai-inspirerede vægmalerier, som giver en helt speciel atmosfære. Værelserne har god plads og en flot udsigt til den smukke natur, som du kan nyde fra den private veranda/terrasse. Der er eget bad/toilet på alle værelser, og der er mulighed for connecting rooms, hvis du rejser med børn eller I er flere, der gerne vil bo sammen.

 

Dobbeltværelse med helpension
500 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima