>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Keekorok Lodge

Med en helt unik beliggenhed i hjertet af Masai Mara National Reserve er charmerende Keekorok Lodge, som er bygget i lokal stil med sandsten og cedertræ, et perfekt udgangspunkt for game drives i det ikoniske vildtreservat.

På selve lodgen er der også mulighed for at opleve det afrikanske dyreliv – både fra swimmingpoolen og solterrassen samt fra den 300 m lange gangbro med udsigt til en lille sø, hvor der blandt andet kommer mange flodheste. Netop gangbroen er noget af det, mange gæster fremhæver som noget særligt, fordi det giver en unik mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Mellem safariturene kan du nyde den smukke natur, forkæle dig selv med en afslappende massage (tilkøb) eller slappe af ved swimmingpoolen, som også byder på en poolbar. Rejser du med børn, er der desuden en legeplads på stedet.

Lodgens restaurant serverer et udvalg af traditionelle afrikanske og internationale retter, mens baren byder på en fin samling af whiskey og cigarer samt naturligvis friskkværnet, kenyansk kaffe. Samtidig tilbydes wi-fi, safebox og særskilt rygezone.

På Keekorok Lodge bor du i rummelige værelser med eget bad og toilet samt balkon/terrasse. De hyggelige værelser i afrikansk stil har desuden myggenet og loftventilator.

Dobbeltværelse med helpension, fra
500 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima