>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Lake Naivasha Sopa Resort

Lake Naivasha Sopa Resort (tidligere Lake Naivasha Sopa Lodge) ligger helt ned til Lake Naivasha, ca. halvanden times kørsel fra Nairobi. Her bor du midt i den afrikanske natur, hvor dyrene tit kommer for at spise lidt græs eller drikke vand. Du kan være heldig at se en flodhest, en buk eller en giraf lige uden for vinduet.

Lodgen er bygget med respekt for den natur, som den ligger midt i. Man har derfor designet og bygget lodgen efter naturen i stedet for at tilpasse naturen og fælde træer for at få plads til lodgen og dens bygninger. Du kan fornemme, at der er tænkt over dette - og det giver en helt særlig arkitektur, som er kreativt udformet for at få plads under og mellem træerne. Det gør denne lodge ret unik. Bygningerne på lodgen og hytterne er bygget i naturfarvet sten, mens flotte bougainvillea-blomster snor sig rundt og giver stedet et farverigt pust.

På lodgen er der to pools, som du selvfølgelig frit kan benytte, ligesom der er mulighed for at låne kort og brætspil. Desuden er der på lodgen restaurant og bar samt et fællesområde med TV og wifi. Der er også en lille souvenirbutik, et fitnesscenter og tennisbane.

Værelserne ligger i separate hytter med to store værelser i hver hytte. Hvert værelse har eget badeværelse, store, flotte panoramavinduer, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, safebox og veranda, hvor du kan sidde og nyde den smukke udsigt.

Dobbeltværelse med helpension, fra
500 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima